«Київстар» обрав рішення Huawei Technologies для мережі широкосмугового інтернету ...

k.m.iu

Заблокирован
Реєстрація
10.11.10
Місто
Зак обл
«Київстар Дж. Ес. Ем» і Huawei Technologies сповіщають про укладення довготермінового контракту на поставки устаткування для розвитку мережі широкосмугової передачі даних за технологією FTTB. Перші поставки устаткування — у січні 2011 року.

Комутатори Ethernet-доступу серії Quidway S2300 використовуватимуться для розвитку мережі високошвидкісної передачі даних «Київстар» по всій Україні. Завдяки оснащенню волоконно-оптичної мережі «Київстар» комутаційним обладнанням нового покоління компанія зможе впроваджувати різноманітні інноваційні послуги на базі широкоссугової передачі, включаючи надшвидкісний інтернет (швидкість до 100 Мбіт/с), потокове відео, цифрову телефонію, IPTV, передачу даних та різноманітні додатки на базі ІР для приватних домогосподарств, підприємництв малого та середнього бізнесу. Умови й обсяги контракту не розголошуються.

Наразі «Київстар» надає послуги широкосмугової передачі даних (послуга «Домашній інтернет») у 37 містах України. До волоконно-оптичної мережі компанії підключено понад 20 тисяч багатоквартирних будинків, що забезпечує можливість доступу до інтернету для більш ніж 2,2 мільйонів сімей. У 2011 році «Київстар» планує вдвічі збільшити територію мережі широкосмугового інтернету, для чого здійснить будівництво волоконно-оптичних ліній у нових містах, та в тих, де послуга вже надається. Таким чином, буде створено мережу національного масштабу для широкосмугової передачі різних видів цифрових даних у єдиному волоконно-оптичному середовищі.

Huawei Technoligoes приєднається до ряду інших постачальників устаткування для мережі широкосмугової передачі даних, з якими співпрацює «Київстар», та, в рамках довготермінового контракту, здійснить поставку сучасних комутаторів Ethernet-доступу серії Quidway S2300, що встановлюватимуться всередині житлових будинків.

Прилади Huawei Technologies S2300 належать до лінійки нового покоління інтелектуальних комутаторів. Завдяки унікальним рішенням постачальника, ці прилади мають ряд важливих переваг — низьке енергоспоживання, знижений рівень шуму, захист від перенапруги та несприятливих погодних явищ. Нові комутатори підтримують різноманітні функції широкосмугового мовлення — цифрову телефонію, потокове відео, IPTV, швидкісний інтернет, різноманітні додатки на базі IP-протоколів. Крім того, прилади S2300 забезпечують підвищену безпеку та захист даних користувачів від несанкціонованих втручань — DoS-атак та дій хакерів.

Заступник технічного директора «Київстар» Олександр Дорофій:

«Якісні послуги інтернету, безсумнівно, можуть реалізуватися лише в якісній мережі. Тому ми висунули до нашого постачальника задачу поставити для „Київстар“ рішення нового покоління, які можуть легко і швидко масштабуватись на всю територію України, використовуватись для різних послуг широкосмугової передачі даних та задовольняти світові вимоги до надшвидкісних мереж».

Директор департаменту продукції мережевих рішень Huawei Technologies Яо Сянсян:

«Універсальні рішення Huawei на базі технології All-IP використовуються у мобільних та фіксованих мережах, що надає операторам зв’язку значні переваги в плані розширення, надійності та архітектури мережі. Цим контрактом ми закріплюємо наші партнерські стосунки з „Київстар“ та сподіваємось, що технології нашої компанії допоможуть наблизити цифрове майбутнє для України».

«Київстар» розвиває послуги широкосмугового інтернету, щоб створювати для клієнтів якісно новий стиль життя та спілкування.

Дізнавайтесь новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Ссылка на новость: http://www.kyivstar.ua/press_center/...ases/?id=15846
 
Реєстрація
24.12.09
Місто
Киев
Телефон
iPhone 5
plebis, а они к пользователю гигабит могут обеспечить?
 

Tsarsky

Never sleeps
Реєстрація
05.09.09
Місто
Киев
Гигабит к дому, а не к пользователю!)))
 
Реєстрація
31.03.10
Місто
Кропивницький
За специфікацією до 100 м, але на практиці буде менше через перешкоди.

На практиці в одному з наших відділів через одну скрутку (!) стріляє 1 Гігабіт/с на більше ніж 100 м. Кабель Belden Cat. 5e. Скарг немає.
 
Зверху