Останній дзвоник - із "Київстар"

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
Національний оператор мобільного зв'язку „Київстар" - це не тільки висока якість послуг, які він пропонує своїм абонентам, Назва компанії вже давно асоціюється також із великим обсягом благодійницької допомоги, котру „Київстар" здійснює в рамках всеукраїнської соціальної ініціативи „Для людей, для країни".

Головна турбота - про ветеранів війни, людей похилого віку, дітей, які зростають без батьків. Це також виявлення здібної, талановитої молоді та заохочення її до подальших творчих пошуків, підтримка юних спортсменів і багато іншого. Сказане стосується й нашої області. Тут у компанії „Київстар" є багато підшефних.

Одна з них - Кіровоградська спеціальна, загальноосвітня школа №1. її зв'язки з провідним національним оператором із надання послуг мобільного зв'язку отримали розвиток із минулого року, зі свята першого дзвоника. Тоді компанія подарувала всім вихованцям навчального закладу стартові пакети й пообіцяла, що „Київстар" і надалі в міру сил допомагатиме школі. Свого слова компанія дотримала.

31 травня у школах області пройшло свято останнього дзвоника. На урочисту лінійку з нагоди цієї важливої події в учнівському житті вишикувалися й вихованці Кіровоградської спеціальної загальноосвітньої школи №1. Свято останнього дзвоника - радісна подія, адже завершився ще один рік шкільного життя, попереду веселі, безтурботні дні - канікули. Але для старшокласників ця подія має відтінок суму, адже вони назавжди залишають стіни школи, яка для них стала такою рідною. Бо тут було затишно, тепло, сердечно, як удома; бо тут їх оточували добрі та лагідні люди - вчителі й вихователі. Для них свято останнього дзвоника теж не зовсім радісне, адже потрібно розлучатися з дітьми, з якими з дня у день були разом, до яких прикипіли серцем, яким віддали значну частку свого життя.

Нинішнього року школа проводжає в самостійне життя 25 своїх вихованців - учнів 10-А та 10-Б класів (класні керівники В. Гериш й Н. Ярошевська. вихователі Н. Тара-сенко й О. Тигнян). їм адресувалися всі побажання та настанови, найсердечніші та найтепліші слова. Першою було надано слово директору навчального закладу Н. Станкевич. Вона назвала випускників гордістю школи та побажала їм віри у людей, добра, наснаги в справах, а також закликала не забувати рідну школу, де на них завжди чекають.

Класний керівник В. Гериш нагадала десятикласникам, якими нерішучими та дещо незграбними вони прийшли до п'ятого класу. А сьогодні вони вже постали перед вибором життєвого шляху, серед
багатьох доріг їм потрібно знайти одну, свою. Вчителька побажала випускникам щасливої дороги, а потім вони закружляли в вихорі прощального вальсу.

До десятикласникїв із напутніми словами звернулися також батьки їхніх однокласників Г. Марків і Л Конова. Вони простелили для винуватців свята вишитий рушник - на щасливу дорогу. Кожен із випускників, підходячи до директора школи за свідоцтвом про освіту, ступав на цей рушник.
Розділити з педагогічним й учнівським колективами радісні миттєвості свята прибуло багато гостей. Начальник Кіровоградського відділення Дніпропетровської філії компанії „Київстар" Андрій Колесніченко у своєму вітальному слові сказав, що нинішнє свято останнього дзвоника - чудове свято, що тепер перед випускниками відкривається багато доріг у майбутнє. А. Колесніченко побажав десятикласникам знайти гідне місце в житті, не зупинятися на досягнутому, а невпинно рухатися вперед, терпіння, Щастя й удачі.

Гість приїхав не з порожніми руками. Після того, як закінчилася урочиста лінійка й випускники зібралися в класах на останню свою виховну годину, кожному з них було вручено подарунок від „Київстар" - комплект, куди входять плед, ковдра і великий рушник.
Випускники теж виступили в ролі дарувальників - презентували вчителям, іншим працівникам навчального закладу букети квітів, школі -виготовлені своїми руками настінні годинники. А своїми руками вони вміють робити багато (що дуже допоможе юнакам і дівчатам, у самостійному житті). Це завдяки невтомним наставникам - учителям праці В. Непоможцю, М. Коробкову, С Барковій, Т. Салматовій. До речі,
одна з випускниць власноручно пошила собі на останній дзвоник гарну сукню.

Світлих, щасливих доріг, безхмарного неба, яскравого сонця побажали випускникам представник партії „Наша Україна" Л. Іванова, депутат Ленінської райради Т. Шульга, керівник „Порталу" Р. Волокітіна.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ответ: Останній дзвоник-із „Київстар"

А мне понравилось название. Позвонил с Киевстара последний раз и выбросил их симку
 

foxmax

Анонимный трезвенник
Реєстрація
26.10.07
Місто
Киев
Телефон
Motorola W315
Ответ: Останній дзвоник-із „Київстар"

Не пугай так. Прочитал название статьи, - первая мысль была та, что "КС" свернул свою GSM-сеть.
 
Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Ответ: Останній дзвоник-із „Київстар"

А я подумал, что это какая-то душещипательная история. Например кого-то заживо похоронили и он успел позвонить из могилы с КС, но откопать его не успели...
 

Den.I.Am

Вечно молодой и пьяный..
Реєстрація
20.11.07
Місто
Харьков/Киев
Телефон
Xiaomi Mi 8
Ответ: Останній дзвоник-із „Київстар"

Правильно - у одних берут, другим раздают.
 

mgv

Реєстрація
24.02.08
Місто
Днепр, иногда
Телефон
Wilyfox
Ответ: Останній дзвоник-із „Київстар"

Хоч би стартпаки подарував...
 

KSupalo

Константин
Реєстрація
26.10.07
Місто
Человек Мира
Телефон
Xiaome Readme 3x
Ответ: Останній дзвоник - із "Київстар"

Да... Хорошо бы подумал... Дзинь - и все...
 
Реєстрація
17.02.08
Ответ: Останній дзвоник - із "Київстар"

После чтения названия, фантазия идет гулять, это точно... не понятно о чем идет речь? позвонил и сразу умер, или просто отказался от услуг КС, из-за ит тарифной политики... :))))))))))
 
Зверху