Професіонали майбутнього - 2008

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
У конкурсі МТС-Україна "Професіонали майбутнього - 2008", що проводився під егідою Міністерства транспорту та зв'язку і Міністерства освіти і науки, кращим проектом за темою "Побудова конвергентної багатофункціональної мережі на платформі NGN та її інтеграція з існуючими мобільними та фіксованими мережами України" визнано наукову роботу студентів Одеської національної академії зв'язку ім. О.С. Попова

Якість обслуговування мультисервісного трафіка конвергентної телекомунікаційної мережі". Головний приз лідерів конкурсу - поїздка на міжнародну виставку новітніх телекомунікаційних технологій CeBIT-2009.
Друге та третє місця посіли відповідно команди Національного університету "Львівська політехніка" і Донецького національного технічного університету.

Загалом у конкурсі наукових проектів взяли участь студенти дев'яти технічних вищих навчальних закладів Києва, Севастополя, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Донецька, Львова і Запоріжжя.
До складу журі конкурсу входили представники Державного департаменту з питань зв'язку та інформатизації, Національної комісії з питань регулювання зв'язку, Міністерства освіти і науки, компанії "МТС-Україна".

Наукові проекти учасників конкурсу оцінювали за критеріями інноваційності, практичного значення, проектування та швидкості реалізації.

http://www.mintrans.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=92871
 
Зверху