Гендиректор Вімпелкома покине компанію

Статус
Закрита.

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
Ізосімов покине Вімпелком
Гендиректор Вімпелкома (власник бренду Білайн) Олександр Ізосімов покине компанію на початку 2009 року, повідомляє агентство Інтерфакс із посиланням на неназвані джерела.
За інформацією одного з них, Ізосімов подасть у відставку з поста гендиректора 1 січня, а остаточно залишить компанію 1 березня. Інше джерело повідомило, що Ізосімов покине компанію в лютому. Ні сам Ізосімов, ні основні акціонери компанії не захотіли коментувати цю інформацію.


Ізосімов є гендиректором Вімпелкома з 1 жовтня 2003 року. До приходу у Вімпелком Ізосімов був президентом компанії Mars по країнах СНД, Центральної Європи і Скандинавії, а ще раніше працював у консалтинговій групі McKinsey.
Починаючи з 2006 року Ізосімов неодноразово обговорював можливість своєї відставки у зв'язку із затяжним конфліктом між основними акціонерами Вімпелкома - норвезькою компанією Telenor і російською Altimo (що входить до Альфа-групп).
У жовтні 2008 року стало відомо про те, що Telenor і Альфа-групп домовилися про розподіл активів. Найімовірніше, у ході розподілу Альфа-групп отримає 12 відсотків акцій Вімпелкома, сформувавши, таким чином, контрольний пакет акцій компанії. Натомість норвежцям віддадуть 43,5 відсотка акцій українського оператора Київстар, які перебувають у власності Вімпелкома.
Раніше повідомлялося, що ВАТ Вімпелком, яке володіє ТМ Білайн, опрацьовує юридичну можливість ліквідації Golden Telecom Inc.


http://novynar.com.ua/business/41256
 

Voffka

Sniper
Реєстрація
17.10.08
Місто
Lemberg
Телефон
nokia 5320 vs 3410i
Натомість норвежцям віддадуть 43,5 відсотка акцій українського оператора Київстар, які перебувають у власності Вімпелкома.
всю дорогу думав, що Вимпелком не має відношення до КС..
 
Статус
Закрита.
Зверху