В Житомире "Киевстар" проведет 16 семейных праздников.

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
В неділю, 15 листопада, за ініціативи національного мобільного оператора "Київстар" в Житомирському облмуздрамтеатрі стартував проект "Тато, мама, я - ми одна сім'я". Багатьом з нас доводиться багато працювати, у нас катастрофічно не вистачає часу - навіть на спілкування з близькими людьми, з нашими дітьми, яким так потрібні теплі слова, увага та любов. І які відчувають, як далеко від них батьки, котрі не можуть чи не хочуть заглянути в дитячу душу, не здогадуються, що в ній уже немало запитань до себе, до батьків - до всіх.

А ці питання, без теплого слова, без підтримки батька чи матері, неможливо зрозуміти, а тим паче знайти на них відповідь,- пише газета "Новости по-житомирски" Тому проект компанії "Київстар" "Спілкування заради майбутнього-2008", що започаткований та реалізується сьогодні в Україні, створений, щоб зламати подібну негативну тенденцію. "І це потрібний, це чудовий проект!" - такі слова мені доводилось чути від житомирян, коли в серпні цього року яскраві, видовищні "Сімейні свята "Київстар" проводились в Житомирі з різноманітними захоплюючими конкурсами, змаганнями, іграми та завданнями. В них взяли участь тисячі сімей. Батьки разом з дітьми брали участь у конкурсах, вони разом боролись за перемогу, коли малювали картину чи співали пісню - це було єднання сердець, про яке так мріють діти.

Логічним продовженням цієї програми стала реалізація проекту "Тато, мама, я - ми одна сім'я!", суть якого полягає в проведенні у театрі родинних свят. І тому в минулу суботу в театрі зібрались сотні сімей. Вони брали участь у вікторинах, співали караоке, їх фотографували, і вони безкоштовно отримували на пам'ять фото, брали участь у різних конкурсах - все це було надзвичайно цікаво і весело.
Житомиряни Олександр й Аня та їх хлопчики Ростик і Іллюшка були дуже задоволені. Вони вже виграли подарунки в конкурсах, але це не головне - вони були разом з батьками і робили спільну справу, це щастя! Бо, як сказав Олександр, він багато працює, не має можливості бувати з дітьми, спілкуватись з ними. Дізнавшись про сімейні свята від "Київстар", полишив на деякий час всі справи і прийшов сюди разом із сім'єю. І дуже задоволений, а у дітей - немає слів.

Наталія Дадівєріна, менеджер зі зв'язків із громадськістю Київського регіонального управління компанії "Київстар", зазначила: "Ми дуже раді, що програма "Спілкування заради майбутнього-2008" спонукала багатьох батьків задуматися про те, чи досить уваги вони приділяють своїм дітям. І з метою закріпити результат було вирішено реалізувати ще один соціально-культурний проект - провести родинні свята в житомирському театрі. Це будуть справжні свята єднання, теплі та веселі. "Київстар" як соціально відповідальна компанія і надалі має намір втілювати в життя такі програми, адже вони в прямому розумінні зміцнюють наші стосунки з близькими людьми".

Тож тепер уважно слідкуймо за афішами, адже в Житомирському облмуздрамтеатрі з 15 листопада 2008 року по 3 січня 2009 відбудеться аж 16 родинних свят від "Київстар", які подарують щастя спілкування з рідними та близькими ще багатьом родинам.

http://www.zhitomir.info/news_31077.html
 
Зверху