МТС забезпечила п'ять шкіл Харкова мобільним інтернетом

Статус
Закрита.

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
У рамках національної програми "Мобільний інтернет від МТС у школи" у п'яти школах Харкова відкрилися інтернет-класи з бездротовим доступом в інтернет на базі послуги "МТС Коннект".

У Харкові врочиста церемоніі відкриття інтернет-клаcів відбулася відразу в п'яти навчальних закладах: середніх загальноосвітніх школах N3, N35, N69, N66 і Південній школі N2. У церемонії відкриття інтернет-класу в школі N3 взяли участь Оксана Дегтярьова, головний фахівець загального відділу управління освіти Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради й директор Північного територіального управління МТС-Україна Василь Петровський.

Технологія CDMA дозволяє надати доступ у Всесвітню Мережу навіть тим місцевостям й районам де дротовий доступ в інтернет ускладнений або неможливий. У той же час підключення до ресурсів інтернет без проведення кабельної мережі значно скорочує витрати на одержання інтернет-доступу й дає можливість забезпечити такими ж сучасними технологіями всі освітні установи, незалежно від віддаленості району міста або величини населеного пункту.
Національна всеукраїнська програма з оснащення шкіл, інтернатів і дитячих будинків сучасними технологіями передачі даних вже реалізована в Дніпропетровську, Львові, Одесі та Сімферополі. Після Харкова естафету національної програми "Мобільний інтернет від МТС у школи" підхоплять Севастополь, Запоріжжя, Донецьк і Київ. З розширенням мережі покриття до проекту долучаться й інші обласні центри, міста й передмістя.
Сучасні технології й доступ у Всесвітню Мережу стануть в нагоді й для викладачів. Наприклад, за допомогою мобільного доступу до мережі Інтернет, викладачі зможуть використовувати на заняттях інформацію з інтернету, веб- трансляції, обмінюватися методичною інформацією й проводити он-лайн уроки при участі фахівців з інших регіонів, а в перспективі - розвивати формат електронного підручника.

http://www.osvita.org.ua/news/41282.html
 
Статус
Закрита.
Зверху