Покрытие lifecell UMTS (3G)

babakiurii

Україна Назавжди
Реєстрація
13.12.15
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Huawei P Smart 2019
Re: lifecell 3G+

Taк мало шо там в лісі після аврії тепер буває))) Різні білочки там зі смартами блукають))))
А совість є...!!!!:eek: А там що не люди працюють,нехочуть бачитися з рідними частіше ,чи як...:confused:

Добавлено через 9 минут
Такие?

Ха-ха...Зайчиків і білок я бачу тут...,а не в Чорнобилі:mad:
 
Останнє редагування:
Реєстрація
02.08.14
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Re: lifecell 3G+

babakiurii, як казав Віталька "так шутка,шутка ж" )))) Я за мобильний 3ж в самих трудно-доступних місцях)))) А на рахунок різних там білочок і зайчиків, так вистачить одного разу невчасно похмелитись і така флора з фауною може відвідати, що ховайся в жито))) Єдина проблема, що тим звірятам окрім психбригади швидкої нічого не потрібно... вже не кажучи про 3ж-але все це на правах офтопа.
По суті-лайф молодці і скільки би їх не хаяли, роблять свою роботу на зло конкурентами і сектантам "свідків покращення звязку після того як МТС став Водафоном"))).В мене все, чекаю на карточку))))
 

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Реєстрація
02.01.08
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Re: lifecell 3G+

Кривой Рог, центр. Есть покрытие, есть доступ !
Прокатился по маршруту ул. Украинская - Площадь Освобождения - 95 квартал - ш. Родина - Пионер - 44 квартал.
До остановки Площадь Дзержинского было норм, потом покрытие свалилось в одну палку, в т.ч. на 95 квартале. Скорость там была полтора мегабита. Начиная с ш. Родина и до 44 квартала палкомер был нормальный, только у меня закончились бонусы т.к. не рассчитывал на такое событие сегодня, так что пока без спидтестов)
А вот от 95 квартала в сторону автовокзала вообще пока не сканируется. Видимо, работа кипит. Наверное, это даже лучше, включать БС в полезную работу как только, так сразу, а не выцяцьковывать по-киевстаровски несколько месяцев весь город.
 
Реєстрація
14.08.11
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Re: lifecell 3G+

УДЦР: Оператор «Лайфселл» став лідером року 3G за кількістю заявок на розгортання мережі зв’язку третього покоління в Україні

В Україні триває активна робота з розвитку мережі зв’язку третього покоління, переваги якого вже відчули мешканці практично усіх областей України. Вагомий внесок у розгортання цієї мережі спільно з операторами мобільного зв’язку роблять і фахівці державного підприємства «Український державний центр радіочастот».

Днями в УДЦР підбито підсумки розгортання мережі зв’язку третього покоління у І-му кварталі 2016 року. За цей період від операторів мобільного зв’язку надійшло 12525 заявок та видано 10255 висновків щодо електромагнітної сумісності (ЕМС) радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв та 9475 дозволів на експлуатацію РЕЗ та ВП у багатьох населених пунктах України.

За кількістю заявок на розгортання мережі 3G за підсумками 1-го кварталу 2016 року лідером серед мобільних операторів стала компанія «Лайфселл», якою за цей період подано 1651 заявка на отримання висновків щодо ЕМС. Це становить 71,4% від загальної кількості заявок на 3G від усіх мобільних операторів.

Значна активність «Лайфселл» у січні-березні 2016 року дозволила компанії стати лідером і за підсумками року 3G в Україні, який бере свій початок з квітня 2015 року, коли до УДЦР надійшли від мобільних операторів перші заявки на отримання висновків щодо ЕМС РЕС 3G. Станом на 31 березня 2016 року таких заявок надійшло 12525, з них більше, ніж третина заявок, а саме 4458 (35,6%) надійшла від компанії «Лайфселл» для розвитку мережі 3G в Україні.

Нагадаємо, що активному впровадженню технології 3G сприяло ухвалення низки важливих рішень щодо спрощення процедури отримання дозвільних документів, яка є зручною для усіх зацікавлених сторін процесу розгортання мережі зв’язку третього покоління.

Прозорості та відкритості процесу розгортання мережі 3G також сприяло рішення керівництва УДЦР щодо регулярного оприлюднення на офіційному сайті щотижневих даних про кількість проведених в центрі розрахунків щодо ЕМС РЕЗ та видачі дозволів на їх експлуатацію.

Станом на 14 квітня ц.р. фахівцями УДЦР видано 10588 висновків щодо ЕМС та 9742 дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв для мережі ЗG. Решта отриманих заявок також оперативно опрацьовується і в найближчий час є сподівання на розгортання технології 3G у найвіддаленіших куточках України.



4458 надійшло - 2999 у реєстрі = 1459...
 

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Реєстрація
26.10.07
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5
Re: lifecell 3G+

УДЦР: Оператор «Лайфселл» став лідером року 3G за кількістю заявок на розгортання мережі зв’язку третього покоління в Україні
Вот было бы хорошо, если бы они стали лидерами по реализации своей реакции на эти самые заявки. А так, вся эта инфа до фени.
 

DED

Реєстрація
17.11.09
Місто
Харьков
Re: lifecell 3G+

та видано 10255 висновків щодо електромагнітної сумісності (ЕМС) радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв та 9475 дозволів на експлуатацію РЕЗ та ВП у багатьох населених пунктах України.
Собственно часто сначала ставят, а потом разрешение выбивают, так что не надо нам фени, у нас реально 3G работает хорошо.
 
Реєстрація
14.08.11
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Re: lifecell 3G+

Вітаємо! 3G+ мережа від lifecell вже в Золотоноші! Ми перші, хто запустив 3G у місті! Спеціально до запуску - безкоштовний 1ГБ Інтернету до 17.04 включно. Перевірка Інтернет балансу *121#. Деталі налаштувань: lifecell.com.ua. Будьте першими з lifecell!

Добавлено через 37 минут
Нового в реестре
Зіньківці (Хмельницька), Полтава, Кременчук
 
Останнє редагування:

Morino

Користувач
Реєстрація
19.02.16
Місто
Львів
Re: lifecell 3G+

Ура!!! в моєму смт зареєстрували бс. Тепер чекаю на 3g
 
Реєстрація
02.11.11
Місто
Ковель
Телефон
Motorola g54
Re: lifecell 3G+

Вальдемар, ну от моє місто офіційно і запускають.

kaev, також отримав таку смс( тільки місто інше). А за нею ще халява: 500 метрів на 7 днів безкоштовно на тиждень. Будем випробовувати мережу при навантаженні. Доречі сигнал став ще кращий, ніж був день- два назад
 

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Реєстрація
26.10.07
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5
Re: lifecell 3G+

LifeCell отслюнявили ещё 15 БСок на Полтаву чисто, точнее разрешений на сайте УДЦРЧ, в довесок к имеющимся. Ну, это уже чуть по лучше будет, когда запустятся, а то несколько дырявенько было.
 
Зверху