Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Реєстрація
14.08.11
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг
 
Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
30.03.10
Місто
м. Кам'янське
ТОВ "лайфселл", що надає послуги рухомого (мобільного) зв'язку під торговельною маркою lifecell, повідомляє про зміну тарифів на користування послугами у роумінгу для абонентів індивідуальної форми обслуговування.

Починаючи з 08.02.2017 до усіх абонентів lifecell під час користування послугами роумінгу за кордоном в якості базових (стандартних) будуть застосовуватись наступні тарифи роумінгу в залежності від країни:

Група 1: Австрія, Білорусь, Болгарія, Вірменія, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Ізраїль, Ірландія, Іспанія, Казахстан, Канада, Киргизія, Кіпр, Латвія, Литва, Мальта, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Великобританія, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Словаччина, Словенія, Таджикистан, Угорщина, Узбекистан, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чеська Республіка, Чорногорія, Швеція, Шрі Ланка:
вхідні та вихідні дзвінки - 25 грн/пакет з 10 хв, Інтернет - 30 грн/ пакет з 100 МБ, вихідне SMS повідомлення - 20 грн/пакет з 15 повідомлень, вхідне SMS повідомлення - безкоштовно.

Група 2: Азербайджан, Бангладеш, Бельгія, Бразилія, Єгипет, Індія, Італія, Китай, Ліхтенштейн, Люксембург, Македонія, Малайзія, Молдова, Пакистан, Сербія, Таїланд, Швейцарія:
вхідні та вихідні дзвінки - 45 грн/пакет з 10 хв, Інтернет – 55 грн/пакет з 100 МБ, вихідне SMS повідомлення - 20 грн/пакет з 15 повідомлень, вхідне SMS повідомлення - безкоштовно.

Група 3: Австралія, Албанія, Алжир, Ангілья, Ангола, Андорра, Антигуа, Антигуа і Барбуда, Аргентина, Аруба, Афганістан, Багамські о-ви, Барбадос, Бахрейн, Беліз, Бенін, Берег Слонової Кістки, Бермудські острови, Болівія, Боснія і Герцеговина, Британські Віргінські острови, Бруней, Буркіна-Фасо, Бутан, В'єтнам, Венесуела, Габон, Гаїті, Гайана, Гамбія, Гана, Гваделупа, Гватемала, Гвінея, Гондурас, Гонконг, Гренада, Гуам, Демократична республіка Конго, Джерсі, Джибуті, Домініка, Домініканська республіка, Еквадор, Екваторіальна Гвінея, Ефіопія, Ємен, Замбія, Зімбабве, Індонезія, Ірак, Іран, Ісландія, Йорданія, Кабо-Верде, Кайманові острови, Камбоджа, Камерун, Катар, Кенія, Колумбія, Конго, Косово, Коста-Ріка, Куба, Кувейт, Лаос, Лесото, Ліберія, Ліван, Лівія, лікер кюрасо, М'янма, Маврикій, Мадагаскар, Макао, Малаві, Малі, Мальдіви, Марокко, Мартинюк, Мексика, Мозамбік, Монако, Монголія, Монсеррат, Намібія, Непал, Нігер, Нігерія, Нідерландські Антильські острови, Нікарагуа, Нова Зеландія, Об'єднані Арабські Емірати, Оман, Острів Мен, острови Кука, Палестина, Панама, Папуа-Нова Гвінея, Парагвай, Перу, Південна Африка, Південна Корея, Південний Судан, Пуерто Ріко, Сальвадор, Сан - Марино, Саудівська Аравія, Сейшельські острови, Сенегал, Сент-Вінсент і Гренадіни, Сент-Кітс і Невіс, Сент-Люсія, Сирія, Сінгапур, Соломонові острови, Сполучені Штати Америки, Судан, Суринам, Cхідний Тимор, Сьєрра-Леоне, Тайвань (Китай), Танзанія, Тонга, Тринідад і Тобаго, Туніс, Туркс і Койкос, Туркменістан, Уганда, Уругвай, Фіджі, Філіппіни, Французька Вест-Індія, Французька Полінезія, Чад, Чилі, Ямайка, Японія:
вхідні та вихідні дзвінки - 45 грн/хв, Інтернет - 200 грн/МБ, вихідне SMS повідомлення- 10 грн/повідомлення, вхідне SMS повідомлення - безкоштовно.

Вказані вище тарифи будуть застосовуватись незалежно від наявності на номері абонента інших послуг для міжнародного роумінгу, при цьому плата за наявні у абонента послуги роумінгу стягуватись не буде. Послуги "Роумінг life:)" та "День роумінгу" закриваються.

При недостатньому балансі на номері абонента, щоб сплатити пакет послуг у країнах групи 1 та групи 2 буде застосовуватись тариф в залежності від наявної у абонента послуги роумінгу.

Детальна інформація про тарифи, умови користування послугами, тарифікацію тощо: www.lifecell.ua, 0 800 20 5433 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України), 5433 (безкоштовно у мережі lifecell), у пунктах продажу lifecell.
ТОВ "лайфселл", 03110, м. Київ, вул. Солом'янська, 11, літера "А".
 

Вкладення

  • Роуминг 31.01.2017.jpg
    Роуминг 31.01.2017.jpg
    309.2 КБ · Перегляди: 91
  • Изменения 31.01.2017.jpg
    Изменения 31.01.2017.jpg
    159.7 КБ · Перегляди: 60
Реєстрація
14.08.11
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Кстати, Легкий роуминг, интернет в сетях Telia (Прибалтика что Северная Европа) тоже дорожает до 2.5 грн
 

marley

Заблокирован
Реєстрація
11.03.15
Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 14 Pro Max
То есть, теперь даже если практически во всех тарифах есть услуга Лёгкий Роуминг, то будут действовать эти новые условия?
 

portable

Заблокирован
Реєстрація
30.12.14
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
Наконец то чтото недорогое от лайфа, меня вполне устроит, но только куда дели Турцию? Чтото там менять будут?
 
Реєстрація
19.04.16
Місто
Рівне
Телефон
LG G3s (D724)
но только куда дели Турцию? Чтото там менять будут?
Там залишився спец. тариф для Туреччини :
Тарифи для всіх абонентів lifecell без активації та без додаткової плати (крім певних тарифних планів).
Дзвінки —15 грн за 5 хв до кінця доби (+50 МБ у подарунок).
Інтернет —15 грн за 50 МБ до кінця доби.
Вихідні SMS —15 грн за 15 SMS до кінця доби (+50 МБ у подарунок).
 
Реєстрація
22.11.09
Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
так, щось тут не ясно ... на сторінці "Інтернет — денний пакет від 30 грн за 100 МБ", а в pdf по лінку "0,50 грн/МБ (50 МБ/25 грн)" ...
 

portable

Заблокирован
Реєстрація
30.12.14
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
так, щось тут не ясно ... на сторінці "Інтернет — денний пакет від 30 грн за 100 МБ", а в pdf по лінку "0,50 грн/МБ (50 МБ/25 грн)" ...

Мало того, то что написали в газете явным образом не совпадает в плане стоимости интернет пакетов
 
Реєстрація
30.03.10
Місто
м. Кам'янське
Кто-то из наборщиков пошутил.
Заметят ли это в лайфселл?

В лайфе заметили, ошибки исправили. Но опять допустили ляп, назвав слово "Мартинюк" словосполученням. А "лікер кюрасо" у них превратился в "лікер курасо".

ТОВ "лайфселл", що надає послуги рухомого (мобільного) зв'язку під торговельною маркою lifecell, повідомляє про виправлення друкарських помилок, допущенних в оголошенні від 31.01.2017 р. про зміну з 08.02.2017 р. тарифів на користування послугами у роумінгу для всіх абонентів lifecell:

1) словосполучення "лікер курасо" вважати помилковим та читати як назву країни "Кюрасао",

2) словосполучення "Мартинюк" вважати помилковим та читати як назву країни "Мартиніка",

3) словосполучення "для абонентів індивідуальної форми обслуговування" вважати помилковим та читати як "для всіх абонентів lifecell".
 

Morino

Користувач
Реєстрація
19.02.16
Місто
Львів
Увага! Зміни анонсовані ТОВ «лайфселл» 31.01.17 в газеті «Голос України», щодо умов обслуговування на тарифному плані «Смартфон+» для пакету послуг М, які мали вступити в силу 08.02.17, впроваджуватись не будуть (по причині непередбачуваних технічних неполадок). Про дату впровадження вказаних змін буде повідомлено додатково.
 
Реєстрація
30.03.10
Місто
м. Кам'янське
ТОВ "лайфселл", що надає послуги рухомого (мобільного) зв'язку під торговою маркою lifecell, повідомляє про такі зміни, починаючи з 26.02.2017 р.:

1) Тарифний план "Супер BUSINESS life 30" та "Супер BUSINESS life 50" буде закрито.
Обслуговування абонентів тарифного плану "Супер BUSINESS life 30" буде продовжено на умовах тарифного плану "Партнер 40",
обслуговування абонентів тарифного плану "Супер BUSINESS life 50" буде продовжено на умовах тарифного плану "Партнер 60".

2) Тарифні плани "Преміальний 5" та "VIP 5" буде закрито.
Обслуговування абонентів вищезазначених тарифних планів буде продовжено на умовах тарифного плану "BUSINESS lifecell 30".

Зміни зазначені в цьому повідомленні стосуються абонентів, які обслуговуються як на умовах тарифних планів з попередньою оплатою так і після оплатою.

Абонентам, що обслуговуються на тарифних планах, вказаних в цьому повідомленні, надається можливість до 01.03.2017 р. включно без додаткової оплати перейти (здійснити міграцію) на будь-який інший тарифний план, доступний для підключення.

Детальна інформація про тарифи, умови користування послугами: lifecell.ua, 0800205433 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України), 5433 (безкоштовно у мережі lifecell), або інформація у пунктах продажу lifecell.
ТОВ "лайфселл", 03110, м. Київ, вул. Солом'янська, 11, літера "А".
 

Смайлик

Sapienti sat
Реєстрація
22.08.10
Місто
Житомир
Телефон
Nexus 4 (Лайф 2коп.) + Nokia 1616 (Супер МТС Укр) + Redmi 3S (Свободная сеть + КС Онлайн 3G)
Паразиты. Прем5 закрыть
 

Olga Uran

Заблокирован
Реєстрація
07.09.16
Місто
Украина, Киев
Телефон
ThL T200
Так часто меняют условия тарифов, что уже даже техника не выдерживает :)
И этим расшатывают к себе доверие многих абонентов. Далеко не всем нравятся подобные сюрпризы с принудительным переводом на более дорогостоящие тарифы, с абонплатами или более жесткими условиями (например, дополнительно разовые 100 МБ/12 грн, вместо дважды 50 МБ/6 грн) и т.д. Так что ещё покажет время, кому этот "мигрант бурсой" сделает хуже! Прибыль умеет как и возрастать, так и спадать.
 
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху