Футбольний огляд

rtl

Заблокирован
Реєстрація
04.04.13
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Позор и возмущение. Испортили стольким людям праздник футбола. И ещё на главной арене страны! :eek: Этот беспредел не случайный. Ультрас - очень организованная группировка со строгой иерархией и определёнными понятиями. Всё произошедшее дерьмо на глазах всей страны, министра МВД и футбольного руководства страны - это всё неспроста 100% и мы скоро узнаем для чего на это всё им дали "зелёную" на такой произвол в этот день. Фаны выступили как проплаченные "титушки". Возможно самим аваковым, чтобы уже завтра у полиции было в разы больше полномочий на стадионах. Тут могу ошибаться - версия на горячую голову и скорую руку.

да. тож об этом думал. подстава нас всех.
 
Реєстрація
30.03.10
Місто
м. Кам'янське
это всё неспроста 100% и мы скоро узнаем для чего на это всё им дали "зелёную" на такой произвол в этот день. Фаны выступили как проплаченные "титушки". Возможно самим аваковым, чтобы уже завтра у полиции было в разы больше полномочий на стадионах.
Да, похоже на то. Слишком Аваков улыбался, когда они задымили весь стадион.
 

D. Shmurge

Слава Украине!
Реєстрація
15.04.10
Місто
Харьков
Телефон
Samsung E1182 (2 сим)
О каких супер полномочиях на стадионе у полиции идёт речь? По факту, это было бы отлично, если бы такого не допускали. Фаны и так проплаченные клубом, который всегда выделяет на это деньги. И фаеры они всегда проносили только с подачи тогда ещё милиции. Все всегда всё знают. Но борются только на экране телевизора.
 
Реєстрація
20.08.13
Місто
Киев
Телефон
Nokia 301
ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ «ДИНАМО КИЇВ» протягом тривалого часу активно співпрацює з Публічним акціонерним товариством КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК».

У зв’язку з виникненням кризової ситуації, що спричинена втручанням Національного банку України у відносини з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», офіційно повідомляємо про наступні обставини.

Так, футбольний клуб використовував банківські рахунки для забезпечення поточної діяльності, залучав кредитні ресурси на підставі Кредитного договору №0034-корп-вкл від 02.02.2009 року. За майже десятилітню історію співробітництва ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» та ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» між сторонами не виникало проблем чи протиріч в наданні кредитних чи будь-яких інших послуг.

Однак, у зв’язку з запровадженням в ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» тимчасової адміністрації у грудні 2016 року та подальшою передачею банку в 100% власність держави ситуація змінилася кардинально.

13 грудня 2016 року Національний банк України визначив ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» пов’язаною з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» особою. 20 грудня 2016 року, тобто через 4 робочі дні, рахунки футбольного клубу були заблоковані, припинено надання чергових кредитних траншів, обслуговування поточних рахунків.

Незважаючи на зазначене, керівництво та засновники ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» продовжили пошук конструктивного вирішення ситуації, яка склалась. Зокрема, було докладено додаткових зусиль для забезпечення виконання зобов’язань за кредитним договором, надання гарантій повернення кредиту, виконання умов кредитування, які діють в ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Звертаємо окрему увагу, що ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» за довгі роки не мало жодних порушень щодо виконання взятих на себе зобов’язань. Адже футбольний клуб має відмінну кредитну історію, оскільки не допускав прострочень за кредитом, надавав забезпечення його виконання та вживав інших заходів з метою відсутності ризиків такої операції для ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК». Окрім того, ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» одержувало кредити в інших банківських установах, зокрема, ПАТ КБ «НАДРА». Також, ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» має широке коло спонсорів та партнерів, зокрема, компанії: Ostchem, Adidas, Lifecell, Klo, Борис, Arber, Моршинська, Renault, та ін..

Всупереч позиції ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ», 15-16 червня 2017 року ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» повторно зупинив надання кредитних траншів, які гарантуються депозитом. У відповідь на запит, ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» 19.06.2017 року повідомив, що у червні 2017 року ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» одержало Лист Національного банку України від 14.06.2017 №20-008/41973 за підписом Заступника Голови Рожкової К.В.

Саме на підставі цього листа ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» припинив надання траншів за кредитною лінією.

У той же час ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» офіційно повідомляє, що рішення НБУ про пов’язаність клубу з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» та наказ щодо блокування рахунків були скасовані в судовому порядку 20.03.2017 року у справі №826/20288/16. Під час розгляду згаданої справи НБУ та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб системно вводять суди в оману та зазначають про відсутність порушень прав ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» та випадків обмеження роботи банківських рахунків.

Також, НБУ поширює в мас медіа інформацію про нібито одержання футбольним клубом повного банківського обслуговування в ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК». В свою чергу ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ» наполягає на тому, що банківські послуги не надаються в необхідному обсязі, оскільки клуб позбавлений доступу до кредитних траншів, які є основним джерелом його фінансування.

Згідно з ч.1 ст.67 Закону України «Про банки і банківську діяльність», метою банківського нагляду є стабільність банківської системи та захист інтересів вкладників і кредиторів банку щодо безпеки зберігання коштів клієнтів на банківських рахунках. Таким чином, на наше переконання, НБУ здійснює не властиві йому функції, оскільки реальні дії керівництва НБУ та особисто пані Рожкової К.В. ставлять клуб у безвихідне матеріальне становище, порушують конституційні права членів трудового колективу, та перешкоджають статутній діяльності ТОВ ФК «ДИНАМО КИЇВ».

Ми маємо незаперечні документальні підтвердження (офіційне листування), які свідчать про неупередженість і достовірність даних, що оприлюднюються у ЗМІ уповноваженими особами ФК «Динамо» Київ стосовно проблем з фінансуванням клубу.

http://www.fcdynamo.kiev.ua/ru/allnews/clublife/yak_rozhkova_grae_proti_dinamo/
 
Реєстрація
23.03.15
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7T
Если сжать письмо до одной фразы, то получим : "мне нужны деньги, а вы, козлы, мне кредит не даете". Мне лично это непонятно - разве любой банк ОБЯЗАН давать кредит, если у клиента хорошая кредитная история?
 

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Как-то обсуждалось здесь, что болельщики выбегали на поле. Но вот это выходит за все грани... И никто не приехал это потушить, хотя один раз разобраться с этими лицами и проблемы нет...
https://www.footboom.com/ukrainian/...konchilsja-grandioznoy-drakoy-foto-video.html
Полный тунец:dash1: Вот тех п....г да всех в АТО, вот им было бы где свою энергию выплеснуть!
 

СЛон

коментатор
Реєстрація
17.02.12
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
деревянные прогнозируемо отыграли на домашнем Кубке Конфедераций :podstolom:
уныло, беззубо да и без шансов... ждём рецидива ровно через год на тех же стадионах :apl:
 

D. Shmurge

Слава Украине!
Реєстрація
15.04.10
Місто
Харьков
Телефон
Samsung E1182 (2 сим)
Я бы правда сказал, что шансы всё же были. Опять пенали, точнее их отсутствие многое решили... Непонятно как стали бы развиваться события.
Но в целом, это даже не средний уровень игры, со средними как раз играли (Мексика и Португалия), пусть даже они сейчас победители своих континентов...
 

Капитошка

Бывалый
Реєстрація
30.07.14
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi 4X (Lifecell "LIFEHACK")
А что, Шахтёр - Динамо сегодня только по "Футбол 1"?
 
Реєстрація
11.07.12
Місто
Киев
Телефон
Sams Note 20 & Sams S10E
Выстрадали победу, тянули время как только могли. Ну и на том спасибо, главное в данный момент - результат.
 

Disabled

FCDK
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Киев
Телефон
SM-A525FZKI
Толи пол Донецка уехало в Харьков жить, толи там настолько недалёкие люди живут.
Даже детей разукрашенных вели на стадион. Жесть полная :(
 

D. Shmurge

Слава Украине!
Реєстрація
15.04.10
Місто
Харьков
Телефон
Samsung E1182 (2 сим)
Толи пол Донецка уехало в Харьков жить
Очень много

Даже детей разукрашенных вели на стадион.
Их точно не перед стадионом раскрасили?

P.S. Я рад пустым трибунам. По крайней мене то что видел из видео - это пустые трибуны.
 
Реєстрація
30.03.10
Місто
м. Кам'янське
Ясное дело, что детей вели болельщики Шахтера. Думаю, что они и в Харькове есть. И донецких там много.
Народ в Харькове соскучился по большому футболу, с тех пор как Курченко убил Металлист.
 
Зверху