Майбутнє Інтертелекому

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Реєстрація
28.10.10
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Хотел родителям сменить модем на revB, но посмотрев цены и неувидив перспективы в развитии lte, приобрёл репитер на 4g.Плюс интера в покрытии и в последние время скорость стабильна, база разгрузилась,но перспективы на будущее... Увы туманны.
Неувидив – значит неувидив. Желтые Воды такие... Увы...
 
Реєстрація
19.07.17
Місто
Київська область
Телефон
Poco X3 Pro 8/256

VetalUA

Руководитель LycaMobile Украина
Реєстрація
04.02.17
Місто
Украина
Вот уже товары из Китая продают, так сказать не тонут.

 
  • Like
Реакції: lite
Реєстрація
12.03.17
Місто
Львов
Что значит старая технология? Это ж не пэйджинг (кто помнит). Вы что её варить будете? Технология вполне самодостаточная. Сеть работает стабильно, вложений, развития и обновления не требует. У неё своя ниша, свои абоненты. И как оператор мобильной связи может быть не прибыльный? Мечта - а не сеть! Делать ничего ненадо, только текущие хлопоты. Если речь о LTE - то это уже надстройка будет. Да, по миру CDMA сворачивают - там другие расклады, а для Украины этот вариант как влитой! По миру ведь и жигули тоже не ездят. Слоны лишь воду мутят. Сожрали бы эту CDMA если б могли, чтоб не мешала (забили бы хоботами) и сразу свои тарифики бы ещё подтянули. Вон Тримоб ващще практически без сети, и тарифы чисто дискаунтные (дешевле только по рации), но его не трогают, не хотят разгневать главного тримобщика чтоб ненароком под камаз не попасть.
 
Останнє редагування:

Mr.Alex

unknown
Реєстрація
02.04.08
Місто
Харків
Телефон
///F150 B2021
Вон Тримоб ващще практически без сети, и тарифы чисто дискаунтные (дешевле только по рации), но его не трогают, не хотят разгневать главного тримобщика чтоб ненароком под камаз не попасть.
Ну так тримоб - "ответвление" укртелекома, типа "главного монополиста" каналов связи.
Тронь его - сразу начнется "пересмотр тарифов" на аренду каналов. :rolleyes:
 

ivan pochta

user #68
Реєстрація
27.10.07
Місто
Дніпро
Ну так тримоб - "ответвление" укртелекома, типа "главного монополиста" каналов связи.
Тронь его - сразу начнется "пересмотр тарифов" на аренду каналов. :rolleyes:

Уже лет как 10 точно не монополист. Операторы берут тёмные волокна, а не "каналы", у Атракома и ЕТТ + у местных контор.
 
Реєстрація
07.07.12
Місто
Kyiv region
Интеру кирдык?

Компанія Kyivstar підписала спільний план заходів, спрямованих на виконання указу Президента України В. Зеленського про забезпечення загальнонаціонального покриття 4G/LTE.

Київстар розглядає можливість передати державі 1,8 МГц частот в діапазоні 900 МГц для розподілу між двома іншими мобільними операторами, за умови, надання погодження відповідними уповноваженими органами корпоративного управління компанії. Для Київстар також важливо, щоб при перерозподілі частот діапазону 900 МГц зберігалась висока якість зв’язку для понад 26 мільйонів абонентів.

Оскільки лише в Україні співіснують в діапазоні частот 900 МГц несумісні технології CDMA і GSM, виникають значні радіо завади передачі сигналу. За планом регулятора, компанія повинна віддати «чисті» частоти, натомість працювати в «забрудненому» завадами спектрі. Недостатність спектрального ресурсу може призвести до значного погіршення якості.

Київстар - єдина компанія, що вже вдруге виступає донором частотного ресурсу для всього ринку, готова піти на добровільну здачу частини спектру, якщо з боку НКРЗІ буде виконано ряд умов по забезпеченню якості зв’язку для мільйонів її абонентів. У тому числі:

• розробити та затвердити зміни до нормативно-правових актів, де зафіксовано порядок виявлення радіозавад для різних технологій та механізми їх усунення за рахунок оператора, що створює такі завади;

• вивільнити діапазон 878,52 МГц (CDMA band 5) від технології CDMA протягом одного року та подальшого повного припинення використання цієї радіотехнології для гармонізації з Європейським нормами;

• на законодавчому рівні визначити поняття «коефіцієнт придатності радіочастотного ресурсу», що дасть можливість оцінювати реальну ємність ресурсу задля врахування навантаження на мережу.
 
Реєстрація
20.05.09
Місто
Днепропетровская обл.
Телефон
BB9530
Реєстрація
17.04.08
Місто
Короп
Телефон
Samsung Galaxy Grand duos
Не очень то и выгодные эти тарифы стали (єдина країна) после " покращення "
 
Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Пусть этот "донор" заменит терминалы абонентам Интера и введет тарифы, подобные линейке "Єдина країна".

Термінали, як і можливі створення перешкод для Київстара, це вже проблеми Інтертелекома. І тарифи підтягнуть, де ж пару мільярдів брати на будівництво 4g.
 
Реєстрація
14.01.18
Місто
Одесса
Как только утрясется вопрос с частотами и ЛТЕ , тарифы ЕК в нынешнем виде канут в лету . А за что они сеть строить будут тогда . Будет +\- как у всех . Размышления на тему нишевого оператора беспочвенны , так как это бизнес . А им нужна прибыль и абоненты.
 
Зверху