![]() |
|
|||||||
| Маркет | Регистрация | Справка | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#212 |
|
Пользователь
|
Подключил "запас на год", теперь сижу и дрожу: боюсь подключать всякие новые акции и услуги. Если зарегистрироваться по 122, услуга "запас на год" не пропадет
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Местный
Телефон: Nokia 5800 XpressMusic(Лайф), Sony Ericsson K810i(МТС Energy), Samsung С240(Билайн), Nokia 2610(МТС)
|
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Без ГМО
|
Как бы нонсенс если лояльность оператора отберет платную услугу
|
|
|
|
| Согласен: |
|
|
#215 | ||
|
life:) & nokia fan
|
Оголошення переможця конкурсу на кращу назву для програми лояльності
Хочу подякувати всім учасникам конкурсу. Ми отримали безліч цікавих ідей, тому вибір був не простим . Сподіваюсь Вам всім сподобалось брати участь у конкурсі, адже якщо Вам буде цікаво, ми час від часу будемо проводити подібні ініціативи тут на нашому корпоративному блозі.А тепер увага - перемогу у конкурсі на кращу назву для нової програми лояльності для абонентів life здобув Володимир, який 15 квітня запропонував назву “life дякує”.Дякуємо Вам, Володимире, за ідею, Ваш подарунок чекає на Вас у нас в офісі. Цитата:
Цитата:
![]() Владимир, ты не наш часом? Признавайся. ![]()
|
|
|
|
#217 |
|
|
hess, *благодарит
|
|
|
#219 |
|
|
Лайф Благодарность получше будет.
|
|
|
#220 |
|
Головоломщик
|
Дякую пиз..кою.
![]() Добавлено через 33 секунды Це був мій варіант. Не пройшов. ![]()
Мій блог Последний раз редактировалось Irop; 21.04.2010 в 12:50.. Причина: Добавлено сообщение |
|
|
|