Бренди Nokia, Sony та інші зникнуть. Але це не точно

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Нащо HMD ті нові бренди, якщо навіть під брендом Nokia на ринку смартів вони на 16 місці? Он Майкрософт 10 років назад після купівлі Нокії теж зробив заміну бренду на смартах лінійки Lumia на свiй, навіть кнопочний смарт хотіли випустить, і що, допомогло воно їм? Справи стали ще гірше, не протягнули більше двох років і закрили мобiльний пiдроздiл та Windows Phone.
Ти не розумієш. Сучасне покоління мисліть не в термінах мегапукселів-гігабайтів... А в образах. О, телефон як в Барбі, срачно треба купляти. Ось і прагнуть застовбити цю аудиторію. Сучасний маркетинг це не про раціональний вибір, це про емоції.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Справа не в тому: франшиза на бренд Nokia сьогодні є, а завтра не продовжать. Тут треба наперед мати план Б — достатньо сильний власний бренд та план Ц — якісь ще франшизи.

Ну і дійсно, технологіями чи унікальною платформою тягатися не зможуть, то хоч піаром спробують.
 
  • Like
Реакції: Dawn

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Ну, майже. HMD Fusion — пристрій для розробників з функціями смартфона та виведеним назовні додатковим роз'ємом.
1708990018952.png
 

artsel

Легальний 4G користувач
Реєстрація
20.08.13
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
debugger, це для того, щоб легше було вибухівку по дзвінку запалювати?
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
А та Нокла, що справжня залишилась, видала якесь bullshit bingo:
Стратегія Nokia передбачає інвестування у вдосконалення мережевого обладнання та послуг, а також націленість на підтримку та розвиток нових екосистем. Особливу увагу компанія планує приділити децентралізованим мережам, метапростору та промисловим застосуванням метаверсу, включно з розробкою на основі цифрових двійників. Nokia також акцентує на важливості досліджень у сфері метавсесвіту, розпочатих у 2022 році, та на розробці мережевих архітектур, що використовують технологію цифрових двійників для підтримки віртуальної взаємодії та дистанційної технічної підтримки. Ці новітні розробки вже демонструють свою ефективність у таких галузях, як авіація, де Nokia тестувала технології метавсесвіту для підтримки технічного обслуговування літаків на прикладі аеропортів Південної Австралії. Ці заходи вказують на стратегічну мету Nokia стати лідером у створенні мережевої інфраструктури нового покоління, що здатна підтримувати широкий спектр цифрових інновацій та відкривати нові можливості для розвитку цифрової економіки глобально.
 
Зверху