Зв'язок у СІЗО

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Ця послуга поступово вводитиметься в усі СІЗО країни.
Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав міністр юстиції Денис Малюська. Він розповів про нову послугу для ув’язнених у СІЗО – платні телефонні розмови та користування інтернетом, але з обмеженням контенту.
За його словами, це допоможе утримуваним у СІЗО спілкуватися з рідними, прибирати корупцію «контрабандних» телефонів, а також зменшити попит на фізичні побачення, з огляду на пандемію в Україні. Крім того, це поповнення спецфондів.
Усі розмови записуватимуться. У коментарях він додав, що поетапно ця послуга вводиться в усі СІЗО – наразі це доступно тільки в Лук’янівському СІЗО.
15 хвилин розмови – 10 гривень; телефонні розмови на місяць – 345 гривень; інтернет на місяць (планшет) – 575 гривень.
 

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Реєстрація
29.01.14
Місто
Першотравенськ (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
vlad_g, точнее, продавать билеты, напечатанные на гербовой бумаге. На салфетках они и так уже в ходу - там цифры от "начальствующего состава" учреждений. :cool: ИМХО, аж ніяк не наклеп... :cool:
 

aurowl

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
09.06.12
Місто
міста Торецьк
Видео конечно и смех и грех. Осталось только сказать, что предохраняюсь.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
06 липня 2023 року, при догляді поштової посилки, що адресувалась на ім'я засудженого до довічного позбавлення волі "К", працівниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» було виявлено та вилучено 4G WIFI modem, який знаходився в прихованому вигляді в середині рулету.
Наразі працівниками установи здійснюється оформлення матеріалів для подальшого направлення їх до суду за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань).
 

chelavek

Слава Україні !!!
Реєстрація
03.07.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
city001, це не відповідь ...
куди роутер запхати щоб живлення отримати ?
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
А так в них:
Сторона защиты экс-главы FTX Сэма Бэнкмана-Фрида (SBF) потребовалавыпустить его из-под стражи до суда, ссылаясь на отсутствие адекватного интернет-подключения в федеральной тюрьме.
Согласно документу от 8 сентября, несмотря на заверения правительства в том, что SBF будет иметь доступ к ноутбуку в будние дни с 8:00 до 19:00, обещания не выполнены. Адвокаты также привели в пример два случая, когда их клиенту пришлось прервать общение.
1 сентября от Бэнкмана-Фрида потребовали вернуться в камеру для «переклички», что отняло от процесса подготовки четыре часа. 6 сентября основателю FTX не удалось ознакомиться с нужными документами из-за плохого интернет-соединения.
 
Зверху