Мобільний зв'язок в Нігерії

  • Автор теми cat
  • Дата створення

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
MTN входит в число крупнейших операторов мобильной связи в мире и крупнейший в Африке .

MTN работает более чем в 20 странах, треть доходов компании поступает из Нигерии , где она занимает около 35% доли рынка. MTN_Group

MTN Group предупреждает о резком падении прибыли в финансовом году из-за потерь на валютных курсах.​

Африканский оператор мобильной связи MTN Group предупредил акционеров, что ожидает, что его общая прибыль на акцию в 2023 году упадет почти
на 80 процентов из-за резкой девальвации нигерийской найры по отношению к доллару США.
В торговом заявлении MTN говорится, что Heps упадет
на 60-80 процентов, поскольку более слабая найра привела к увеличению операционных и чистых финансовых затрат для MTN Нигерии. Ожидается, что прибыль на акцию снизится на 60-90 процентов.

В MTN сообщили, что прибыль на акцию за 2023 год включает убытки от обесценения инвестиций, гудвила, недвижимости и других активов в размере примерно 0,40 южноафриканских рандов, убыток от обесценения групп выбытия в размере 0,50 южноафриканских рандов, чистую прибыль от выбытия башен в Южной Африке в размере 0,03 южноафриканских рандов (по сравнению с 0,22 южноафриканских рандов). в 2022 году) и чистый убыток от продажи активов в размере 0,01 южноафриканского ранда.

На общую прибыль на акцию также негативно повлияли поправки на гиперинфляцию в размере 1,51 южноафриканских рандов и потери от курсовых разниц в размере 7,15 южноафриканских рандов. Несмотря на препятствия, совет директоров MTN заявил, что рассчитывает объявить минимальный дивиденд в размере 3,30 южноафриканского ранда на акцию, что соответствует его предыдущему прогнозу.
Полные годовые результаты будут объявлены 25 марта.
 
Останнє редагування:

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Девальвація за 1 рік в 3 рази (з 460 до 1512 нігерійських найр до 1 долара)
 

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell

Телекомунікаційні компанії починають нові раунди відключення SIM-карти​

29 березня, 15 квітня.​

Після першого раунду відключення 42 мільйонів SIM-карт 28 лютого, який тривав п’ять днів.
Надійне джерело з NCC, яке підтвердило нові раунди відключення, однак ЦЬОГО ДНЯ повідомило, що наступне відключення буде масовим, оскільки кілька абонентів не змогли зв’язати свої SIM-карти зі своїм національним ідентифікаційним номером (NIN).
Розслідування аномалій показало масове дублювання SIM-карт і NINS, пов’язаних з окремими особами, де одна особа могла зареєструвати до 1000 SIM-карток із декількома NIN, що нівелює архітектуру безпеки країни.
THISDAY також стало відомо, що відключення 29 березня буде зосереджено на абонентах телекомунікацій, які мають більше п’яти зареєстрованих SIM-карт, приєднаних до непідтвердженого NIN, тоді як відключення 15 квітня буде зосереджено на абонентах, які мають менше п’яти зареєстрованих SIM-карт, які додаються до неперевіреного NIN.
Хоча телекомунікаційні оператори наполягають на подовженні термінів, щоб уникнути величезних втрат доходів, які вони зазнали після відключення 28 лютого, коли кілька SIM-карт, що належать їхнім шановним клієнтам, було заборонено, але NCC повідомила, що продовження терміну не буде. Деякі з операторів розповіли ЦЬОГО ДНЯ, що вони зазнали величезних втрат доходу через відключення своїх шановних клієнтів, які не могли зв’язати свої SIM-карти зі своїм NIN через проблеми з мережею, що випливають із серверної частини Національної комісії з управління ідентифікацією (NIMC).
Однак Адебайо сказав, що телекомунікаційні оператори розпочали негайне повторне підключення SIM-карт тих абонентів, які змогли подати свої номери NIN, а також зв’язали та перевірили їх, додавши, що повторне підключення триває.
У грудні минулого року NCC наказав операторам зв’язку розпочати повну заборону всіх незареєстрованих і неправильно зареєстрованих SIM-карт у своїх мережах, які не були прив’язані до NIN власника SIM-карти.
Регулюючий орган телекомунікацій також наполягав на тому, що телекомунікаційні компанії мають повністю виконати впровадження.
SIM cards
Post automatically merged:

Генеральний директор MTN Nigeria Карл Торіола, коментуючи результати діяльності компанії у 2023 році, підкреслив постійне зростання користувацької бази: протягом року додалося понад чотири мільйони передплатників, що довело загальну базу до 79,7 мільйонів. Кількість передплатників даних також зросла більш ніж на п’ять мільйонів до 44,6 мільйона, сприяючи зростанню загального трафіку даних на 44,9%.
Торіола пояснює потужний комерційний імпульс стратегічними інвестиціями компанії в якість і покриття мережі, додавши, що придбання спектру 2600 МГц у вересні 2023 року зіграло вирішальну роль в ефективному розгортанні додаткової потужності мережі.
MTN
 
Останнє редагування:

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Тобто роумінг в Нігерії буде неможливий?
Він і так був з такими умовами: Мобільний iнтернет недоступний у цій країні. У цій країні для здійснення вихідного дзвінка необхідно набрати комбінацію *131*НомерАбонента#Виклик. https://www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/roaming/bazovi-tarifi-v-roumingu/
 

студент

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
10.07.09
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
iPhone 8+, 13 Pro max

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху