Самые необычные визитки в мире

  • Автор теми cpes
  • Дата створення

cpes

дохтер
Реєстрація
27.10.07
Місто
Харкiв
Телефон
нехус 5-сгс 2
Самые необычные визитки в мире


Да, ваши глаза вас не обманывают - это кусок мяса, настоящего сушеного говяжьего мяса. Но что оно тут делает? Понимаю ваше недоумение. Но, думаю, вы удивитесь еще больше, узнав, что это ни что иное, как… визитка. Пожалуй даже, самая необычная визитка, которую мне доводилось когда-либо видеть. Вся необходимая информация будет нанесена на нее с помощью лазера. Трудно с определенностью сказать, в чем смысл… Может, чтобы на случай голода у обладателя такой визитки было, что пожевать... :)


meatcards.com
 
Реєстрація
27.03.08
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb
особенно в портмоне классный запах издавать будет:)
 

Linux

Заблокирован
Реєстрація
30.03.09
Місто
Киев
чуть не вырвало, ненавижу мясо и дохлятину.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Аукціон Steve Jobs and the Apple Computer Revolution стартував 23 лютого, і візитні картки Стіва Джобса та Ілона Маска стали одними з “найгарячіших” лотів. Зокрема, ставка на візитку Джобса перевершила попередній рекорд більш ніж у 4 рази, зробивши її найдорожчим екземпляром у категорії ще до завершення торгів.
Її ціна склала $53,6 тис., водночас її вартість на самому початку торгів становила $7,1 тис., а на торгах минулого року ─ $6,1 тис. Варто зазначити, що на аукціоні представлено кілька візитних карток Джобса, і всі вони посідають високі місця в рейтингу найдорожчих.
На другому місці розташувалася візитка мільярдера Ілона Маска, на якій він представлений як генеральний директор компанії SpaceX. Її нинішня ціна ─ $13,8 тис. Підписана Маском картка стала найдорожчою у світі, що належала людині, яка живе нині.
 
Зверху