Нова послуга "Трафік Менеджер"

Tyoma

Абонент
Реєстрація
17.06.08
Місто
Садовое
Телефон
Doogee X5
Послуга "Трафік Менеджер" дозволяє економити кошти і час на роботу в мережі Інтернет за рахунок стискання обсягу отримуваних даних.

Скористатися послугою можна, вибравши відповідний рівень оптимізації даних на WEB-сторінці www.optimization.kyivstar.ua, або завантаживши програмне забезпечення "Інтернет центр" на сайті www.kyivstar.ua. Чим більший рівень оптимізації, тим більший ступінь стискання даних і менший обсяг отримуваних даних, а отже, й більша швидкість завантаження.

На Вашому комп’ютері повинна бути встановлена одна із операційних систем: Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 або Windows Vista.

Послуга надається безкоштовно! Інтернет-трафік оплачується відповідно до Вашого тарифного плану.
Послуга надається лише тим абонентам, які є користувачами послуги "Мобільний Інтернет XL".

Детальну інформацію про послугу "Трафік Менеджер" можна отримати на сайті http://kyivstar.ua/personal/contract/services/traffic/ або зателефонувавши 466 (з мобільного телефону в мережі "Київстар" дзвінок безкоштовний).
 
Реєстрація
29.10.07
Місто
Киев
Телефон
LG GX-300 (СБЛ-10 + МТС 0-25)
Неужели бесплатный EDGE+ GPRS+ ? :rolleyes:
 

vova056

С новым годом!
Реєстрація
27.10.07
Місто
Днепропетровск
Телефон
Моторола V360;Pantech PC-730L;Nokia 1100;Samsung e2232;Simens A52.Nomi C070010
Непонятно что сжимается,но услуга хороша,если не пользоваться ей.
 
Реєстрація
27.10.08
Місто
Ua
Кому потрібна ця оптимізація.

Кому потрібна ця оптимізація.
Через неї якраз і аська (qip m.agent.icq) не підключаються нормально.
раніше до введення оптимізації інтернет був досить непоганий 25Кбайт/с (200 кбіт), але з'являлася помилка
You have reached the Operation Assistance site!
приблизно через кожних 20 мегабайт сумарного трафіку (вх + вих).
А ще, якщо підключаються через XL то в основному мабуть для того, щоб не тільки дивитись картинки з поганою (оптимізованою) якістю, але й щоб завантажувати програми, музику і т.д.
Маю на увазі, що оптимізуючи зображення якоїсь відчутної економії не буде, якщо в місяць в мене йшло понад 200 грн на XL то хоть було за що, а тепер помилка You have reached the Operation Assistance site! зявляється коли завгодно, буває що навіть через одну дві хвилини після підключення.
Програми які використовують інтернет (програми для спілкування, онлайн ігри, клієнт банки)не можуть нормально функціонувати тому що замість своєчасного підключення до потрібного вузла спочатку відбувається перевірка оптимізації наприклад server8.com буде так
h ttp://optimization.kyivstar.ua/clientless_redirect.php?url=h ttp://server8.com
Ще після оптимізації практично неможливо прикріпити до листа щось більше ніж 200КБ якщо використовується web-клієнт. Вдається надсилати лише через поштовий клієнт напр TheBat.
Ось таке ИМХО.
 
Останнє редагування:

Den.I.Am

Вечно молодой и пьяный..
Реєстрація
20.11.07
Місто
Харьков/Киев
Телефон
Xiaomi Mi 8
Re: Кому потрібна ця оптимізація.

You have reached the Operation Assistance site!
у меня такая ошибка всегда выскакивала на ХЛ после каждых переданных 20 Мб, так что думаю тут не Трафик Менеджер виноват.
 
Реєстрація
27.10.08
Місто
Ua
Re: Кому потрібна ця оптимізація.

у меня такая ошибка всегда выскакивала на ХЛ после каждых переданных 20 Мб, так что думаю тут не Трафик Менеджер виноват.
Правильно до трафик менеджера ошибка была стабильно каждых 20Мб после ТМ стало намного чаще и закономерности пока не обнаружил.
Сейчас наблюдается еще один момент. Ошибка намного чаще появляется на выходных и в будни вечером. Видимо она в первую очередь зависит от загруженности серверов.
Если спрашивать оператора, то они соглашаются с тем что проблема на их стороне, говорят, что работают над решением, и благодарят за терпение и понимание.
Если у вас и до сих пор каждых 20Мб то это уже интерестно.
Возможно если больше клиентов будут обращатся к оператору с этим вопросом, то это как-нибуть повлияет на оперативность исправлений.
 
Останнє редагування:
Зверху