Юні футболісти повернулися з Італії

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
Вчора команда-перемо-жець Всеукраїнського шкільного чемпіонату з футболу "DJUICE ГОЛ-2008" повернулася з італійського Мілана, де хлопці побували на футбольному матчі Серії "А" між місцевим клубом "Мілан" та римським "Лаціо", який відбувся 21 вересня.

Нагадаємо, що цьогорічний, уже третій за рахунком, „чемпіонат "DJUICE ГОЛ-2008" виграла команда Тернопільської загальноосвітньої школи №27. Семеро юних футболістів вибороли не лише кубок, а й головний приз — поїздку на матч футбольних грандів, італійських клубів "Мілан" та "Лаціо". Крім самих гравців, нагороду з ними заслужено розділив тренер команди.
Для юних тернопільських футболістів і їхнього наставника, крім, власне, футбольного матчу — головної події „туру переможців, було заплановано багато цікавих екскурсій та різноманітних розваг.

Під час п'ятиденної поїздки команди-пере-можця "DJUICE ГОЛ-2008" хлопці зі своїм тренером встигли побувати не лише в Італії, а ще й у Чехії. У Празі команда відвідала Празький Град, архітектурні та історичні пам'ятки Старого міста. В Італії, у рамках дводенного перебування в Мілані, для хлопців були організовані піші й автобусні екскурсії містом та оглядини найвидатніших пам'яток столиці Ломбардії — Міланського кафедрального собору, замку Сфорца, театру "Ла Скала" тощо. Кульмінацією подорожі стало відвідування тернопільською командою футбольного матчу в рамках Серії "А" італійського Саісіо — місце-.. вий клуб "Мілан" проти римського "Лаціо" на стадіоні "Джузеппе Меацца" (більш відомий як стадіон Сан-Сіро).

— Ми ще не пережили повністю нашу перемогу в чемпіонаті, аж тут у хлопців одразу стільки нових вражень,— сказав тренер футбольної команди Тернопільської школи №27 Василь Матвійків. — Вони в захопленні від поїздки, від Мілана, від футболу. Чесно кажучи, мені й самому було не менш цікаво. Я вважаю шкільний чемпіонат "DJUICE ГОЛ" однією з найкращих ініціатив у нашій країні. Це популяризація спорту, здорового способу життя і командного духу. Завдяки DJUICE наша команда змогла показати, як вона вміє грати у футбол, а ще потрапити до Мілана. Організаторам чемпіонату належить подяка від усіх його учасників за справжнє футбольне свято.

Під час турнірних змагань юні тернопільські футболісти пройшли чотири етапи: кваліфікаційний, міський, регіональний і, нарешті, фінал, що відбувся 17 травня у Києві. У фінальному двобої тернополяни обіграли команду вінницьких школярів із рахунком 7:3. Загалом у чемпіонаті взяли участь футбольні команди з 64 українських міст, які представляли всі регіони України.
 
Зверху