Малоефективна боротьба Антимонопольного комітету з монополістами.

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
Учора до редакції газети "Хрещатик" надійшли дані з компанії "Київстар", що підтверджують малоефективну боротьбу Антимонопольного комітету з монополістами. Так, зокрема, увагу представників компанії "Київстар" привернула стаття в "Хрещатику", № 189 від 17.10.2008 "Перевізників покарають за надмірні ціни", у "Довідці" до якої було вказано, що Антимонопольним комітетом нібито на 120 млн грн було оштрафовано "Київстар" та "МТС".

Однак насправді на 120 млн грн АМКУ нещодавно оштрафував компанії "Сан Трейд" та "Кернел-Трейд" — найбільших виробників соняшникової олії в Україні за зловживання своїм монопольним становищем на ринку. В той час, як проти компанії "Київстар" АМКУ справді у 2005 році порушував справу за ознаками зловживання монопольним становищем, що загрожувало їй штрафом у розмірі до 10 % від її річної виручки. Проте в "Київстар" дослухалися до рекомендацій АМКУ, а відтак справу закрили і жодних санкцій проти компанії застосовано не було. Щодо "МТС", АМКУ навіть не відкривав провадження у справі.

Издание: Хрещатик
тираж :54250
Авторы: Лубенський Дмитро
 
Реєстрація
10.07.08
Місто
Киев
Телефон
HTC Dual
Прислушались - это про диджус фреш?)
 

cpes

дохтер
Реєстрація
27.10.07
Місто
Харкiв
Телефон
нехус 5-сгс 2
свитки нековича))
 

Daveukrain

Заблокирован
Реєстрація
09.11.08
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Nokia 7610
я давно вже настроєний проти КС.по перше-у мому регіоні на ньому сидить усе село...і лише мала частка бізнесменів на контракті..
по-друге - тарифи явно завищені
по-третє - їхня бонусна система до дупи..
по-четверте = вони мене просто харять своїм іміджом.
 

Phoenix

Заблокирован
Реєстрація
08.12.07
уроды.цены на олию европейские ,как впрочем и на всё остальное.
а зарплата сами знаете какая
 
Зверху