"Київстар": 500 дітей-сиріт відвідали презентацію альбому дитячих пісень Гайтани

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
"Київстар": 500 дітей-сиріт відвідали презентацію альбому дитячих пісень Гайтани

Напередодні різдвяних свят в рамках всеукраїнської соціальної програми "Київстар" "Спілкування заради майбутнього 2008" відбулася презентація альбому дитячих пісень відомої української співачки Гайтани. Концерт відвідали близько 500 дітей-сиріт з усієї України. Новий альбом Гайтани дитячих пісень "Кукабарра" - це спільний проект "Київстар" та компанії "Lavina Music" у рамках співпраці над всеукраїнською соціальною програмою "Спілкування заради майбутнього 2008". У записі треків до альбому взяли участь юні співаки і співачки, яких Гайтана називає Дітьми Світла. Першими слухачами альбому дитячих пісень Гайтани стали діти, які позбавлені батьківського піклування. Близько 500 дітей-сиріт з 11 будинків-інтернатів, якими опікується "Київстар", відвідали цю різдвяну презентацію. І

гор Литовченко, президент компанії "Київстар": "Діти - наше майбутнє. Важливо не тільки це проголошувати, а реально працювати над тим, щоб діти в нашій країні зростали щасливими. "Київстар" - національний мобільний оператор і соціально відповідальна компанія. Ми прагнемо допомогти налагодити повноцінне спілкування між найріднішими один для одного людьми - батьками та дітьми. Нехай цей альбом дитячих пісень подарує українським родинам атмосферу довірливого спілкування, а пісні стануть улюбленими. Спілкуймося більше з нашими дітьми!"
Гайтана, співачка: "Я просто відчула потребу записати альбом для дітей! В дитинстві я слухала багато дитячих пісень і це було чудово. Зараз майже ніхто не пише пісень для дітвори, а старі, класичні дитячі пісеньки стали "неблизькими" сучасним дітлахам".

Раніше відома українська співачка Гайтана, спеціально для програми "Спілкування заради майбутнього 2008" у рамках спільного музичного проекту з "Київстар" та "Lavina Music", створила пісню "Тепло слів", що покликана стати музичним символом щирого спілкування між батьками та дітьми. Понад 200 000 людей закачали її на свій мобільний телефон. Успіх пісні "Тепло слів" спонукав компанії знову об'єднати свої зусилля, щоб подарувати українським дітям незабутні враження - цілу платівку нових дитячих пісень.

Мета програми "Спілкування заради майбутнього 2008" - звернути увагу українців на важливість якісного та повноцінного спілкування з дітьми задля досягнення кращого майбутнього. У рамках програми були організовані практичні заходи: розробка дитячими психологами рекомендацій батькам, які допоможуть їм покращити спілкування зі своїми дітьми; "Сімейне свято "Київстар", яке охопило всі регіони України і завдяки якому батьки й діти мали реальну нагоду весело й корисно провести час разом. Завдяки різноманітним заходам програма "Спілкування заради майбутнього 2008" охопила понад 20 млн. осіб, тобто майже кожного другого українця.

Детальніше дізнатися про програму "Київстар" "Спілкування заради майбутнього" можна на сайті www.kyivstar.ua та у своєму мобільному телефоні на wap.starport.com.ua

Довідка про компанію "Київстар": Національний мобільний оператор "Київстар" - лідер українського ринку мобільного зв'язку, якому довіряють своє спілкування 23,3 млн. українців (станом на 1.12.08). "Київстар" забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України. Його мережа охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України.
"Київстар" надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 194 країнах на 5 континентах світу. "Київстар" забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

http://www.epravda.com.ua/press/4948ef8eeae72/
 
Зверху