Реєстрація
30.03.10
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
А-Банк
a-bank.com.ua
7776 з мобільного, +380 (56) 722-0-555 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=abank

Кредитні ліміти на платіжку картку «Зелена» (у т. ч. карток «АТБ» та «Вигода») та на розстрочки різні. Після оформлення кредитного продукту «Плати частинам» (відкривається рахунок 2909*) інформація щодо нього передається до кредитної історії клієнта (зокрема, УБКІ).

Перший платіж за послугою розстрочки на покупки списується в день оформлення кредитного продукту «Плати частинам», списання цього платежу за рахунок кредитних коштів — безкоштовно й він входить у пільговий період. Подальші щомісячні платежі будуть списуватися автоматично з кредитної картки «Зелена» після 20:30 згідно графіку платежів (останній платіж списується на день раніше), якщо до планової дати грошові кошти не були внесені на рахунок кредитного договору (у разі внесення часткової суми щомісячного платежу до дати планового списання, то дату списання буде списана з кредитної картки залишкова частина щомісячного платежу). Планові й дострокові погашення погашення щомісячного платежу й дострокове погашення всього кредиту за рахунок кредитних коштів — 4 %.

Дострокові погашення щомісячного платежу й усього кредиту можна здійснити:​
  • зі платіжних карток «Зелена», «Жовта» та «єПідтримка»;​
  • платежем за реквізитами кредитного рахунку, як через СЕП НБУ, так і в касі банку:​
    • отримувач: <П. І. Б. клієнта>;​
    • IBAN (загальний вигляд): UA * 307770 * 2909 *;​
    • код отримувача: <РНОКПП клієнта>;​
    • призначення платежу (для прикладу): Погашення заборгованості за кредитним договором "Плати частинами" від <дата оформлення договору> <номер договору>, без ПДВ.​
У разі погашення за реквізитами, їх фактичне зарахування на рахунок кредиту 2909* слід перевіряти через виписку: «Кредити» —> обрати договір по розстрочці —> «Виписка».
Перевірити суму щомісячного платежу, яку треба зробити в поточному періоді чи яка автоматично спишеться з кредитної картки: вкладка «Кредити» —> обрати договір по розстрочці —> у верхньому правому куті тапнути на значок «і» —> блок «Поточна заборгованість за платежем».​
 
Причина: Плати частинами
Останнє редагування модератором:

pavel_good

Венки-террористы
Реєстрація
11.11.08
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero
Зробив жлобський переказ у злотих. Зарахування відбулося миттєво. Але бонус 100 грн не нарахували. Гарячка розгублена.
Update: гарячка підшаманила, відписалась, що 100 грн нарахували в якості кешбеку. Вже отримав.
 
  • Wow
Реакції: cat

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
и сказали деньги должны вернуть с течении суток.
Представитель чата сообщил, что должны всё это автоматом сделаться. Днём звонил на 3700 и там, вроде как, была составлена заявка. В общем, не понятно.

И снова вестерн подтвердил, что переводы отменяются самой системой из-за неправильной прописки.
Я делал в Привате в августе и вот сейчас. Из отличий то, что тогда не указал отчество. Приват передаёт населенный пункт и улицу с домом (область в квитанции не фигурирует).
 
Реєстрація
07.08.23
Місто
Киев
Howl, у меня донором для вестерна был револют с польским адресом.

Но тут вся загвоздка в получателе. Если он имеет прописку на неподконтрольной территории (насчёт просто зоны БД не знаю) - вестерн автоматом блокирует перевод. Видимо каждый банк (пумб, абанк...) в момент попытки получения перевода через приложение передает в систему вестерна паспортные данные получателя.

Я проводил эксперимент сегодня, ждал несколько часов после создания перевода и списания денег с карты. Перевод становится отклоненным сразу после попытки получения, не раньше.
Справку впо кому давать, вестерну, банку? Так и те и те молчат, спрашивал явно об этом. На ровном месте делят на одних и других. Хз в общем.
 
Реєстрація
07.08.23
Місто
Киев
  • Like
Реакції: lite

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
в момент попытки получения перевода через приложение передает в систему вестерна паспортные данные получателя.
При отправке передаются ФИО, адрес (населенный пункт, улица, дом) и телефон, тип документа для идентификации, серия и номер документа, когда и кем он выдан, дата рождения и гражданство. При получении всё тоже самое, кроме когда и кем выдан документ.
Если верить инфе с WU, то они имеют тесную базу с Приватом.

Если он имеет прописку на неподконтрольной территории (насчёт просто зоны БД не знаю) - вестерн автоматом блокирует перевод.
Друг сделал перевод на сайте WU, ПУМБ получение перевода завернул. А-Банк успешно выплатил. Друг имеет прописку в Краматорске Донецкой области. Ну явно что-то есть другое.
 

Lawyer

Харьков, Украина
Реєстрація
07.06.08
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Реєстрація
13.03.22
Місто
Хмельницький
Щось не пускає без комісії через WU, вже створював новий екаунт і всерівно малює комісію і все? Вчора відправляв все було ОК. Вибираю відправлення з картки - отримання кеш. Тоді все проходить.
 
Реєстрація
22.01.16
Місто
Тарасівка, Боярська ОТГ
Получилось с переводом-получением WU без проблем.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
А як в абанку отримувати по коду правильно? Відправив з П24, а в міжнародних переказах каже, що номер невірний.
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Такое?
Переглянути вкладення 56850

У меня так. Сам перевод тоже не засчитан.
У меня такое. Сделал перевод из Приват24, ввёл данные и получил такую фигню. Ввёл повторно и получил другую ошибку. Теперь перевод выпал на проверку со стороны WU.
 
Реєстрація
07.08.23
Місто
Киев
Друг сделал перевод на сайте WU, ПУМБ получение перевода завернул. А-Банк успешно выплатил. Друг имеет прописку в Краматорске Донецкой области. Ну явно что-то есть другое.
Ну, у меня прописка неподконтрольных с 2014 года. В телефонном разговоре саппорт WU подтвердил, что они 100% заворачивают такие переводы. Насчёт остальных видимо индивидуально.

И однозначно есть связь с конкретным банком. Перевод на Пумб по акции я получил после "идентификации в отделении". А вот Абанк ничего такого не предлагает. Схожу наверно завтра к ним, поспрошаю.
 
Реєстрація
15.04.12
Місто
Чернигов
swaart, треба пробіли прибрати
Немає пробілів. Контрольний номер з привату 12 цифр, а в абанку максимум 10.
В Приваті їх теж 10. Це Ви з ID переплутали. Шукайте номер переказу у повідомленнях Привату (дзвіночок).
 
Зверху