В ітозі треба заробляти настільки багато, щоб взагалі не дивитися на ціну м'яса, яке купляєш на базарі для фаршу! Але у цьому випадку замість ніж краще, може вийти на гірше. За грубші гроші не знатимеш з якої хворої свині тобі м'ясо підсунуть.ну так и что в итоге ?
А кто его таким объявил ?.Він, принаймні, безпечний
Конкуренція, програми лояльності, битва за покупця.між спеціалізованими брендовими торгівельними точками.А кто его таким объявил ?
@Lets, ну может на взгляд и вкус и одно и то же, но по факту все другое. Тогда легче самому сделать то что нужно
А кто его таким объявил ?
Супы-борщи - бесполезная еда для бедных
90% покупателей покупают просто в ближайшем супермаркете.Конкуренція, програми лояльності, битва за покупця.між спеціалізованими брендовими торгівельними точками.А кто его таким объявил ?
Про то, что фарш из магазина на взгляд и вкус может быть и таким, как и если сделать самому, но на самом деле будет другим@Lets, ну может на взгляд и вкус и одно и то же, но по факту все другое. Тогда легче самому сделать то что нужно
факты бывают разными, вы про какие ?
в очень многих случаях легче купить, а не самому делать...
Ну с таким рассуждениями можно и крысиные хвостики сварить. Тоже ж тепловая обработка как никакдальнейшая тепловая обработка...
А ще час: щоб самому зробити, то потрібно виділити кілька годин, які можна витратити на заробляння грошей, або сидіння в інтернеті.в очень многих случаях легче купить, а не самому делать...
Це Ви сказали аудиторії, яка по 5 разів ходить в магазин Київстар, щоб вмовити працівника зекономити 50 грн. на заміні картки та витрачають час на платні опитування. Тайм-менеджмент і свинорильство - речі несумісні. )А ще час. Щоб самому зробити, то потрібно виділити кілька годин, які можна витратити на заробляння грошей, або сидіння в інтернеті.
І назбирати на Porsche Panamera.@Riznychenko, за два часа, необходимые для лепки пельменей, можно напроходить опросов на стоимость 2 кг магазинных пельменей )
Если хорошо постараться )
Справжній свинорил більше 3 хв. на опитування за 20 грн не потратить!дорослі дядьки обговорюють, що "заробили" 20 грн. за 25 хв. опитування
Для багатих на час, витримку те зготувати. Звичайна, смачна їжа для всіх)еда для богатых.
но при этом пишешь про "нормальна у них націнка"Я особисто того, чого не вмію, а також не люблю, робити за гроші не берусяза сколько денег лично ты согласишься слепить 1 кг пельменей?![]()
А що тобе бентежить у цій фразі? Ну нормально так собі націнили, на 100% (припускаючи що зі справжнього м'яса ліплять). Тут навели інший приклад, пельменного напівфабрикату по 100 грн/кг, ти як оцінюєш їхні витрати на виробництво?но при этом пишешь про "нормальна у них націнка"
ліплять влосноруч ті пельмені чи обладнення? бо ручна праця дорожча ?а за сколько денег лично ты согласишься слепить 1 кг пельменей?Нормальна така в них націнка.пельмени Гали балуваной, залетели аж бегом
Права цена что-то под 250 грн за кг
Поцікавився у дружини, на 1 кг пельменів, які вона досить часто ліпить, йде близько 600г фаршу за 116 грн в Сільпі на сьогоднішній день і борошно за якісь копійки, 10-15 грн.
в Хмелі бачу що ліплять вручнуліплять влосноруч ті пельмені чи обладнення? бо ручна праця дорожча ?