Просмотр полной версии : Требуется комп'ютерна програма для швидкої масової відправки смс з телефона
Цена: пропонуйте свою ціну
Фото не потрібне
Количество: 1 шт.
Описание: потрібна програма для комп'ютера, яка б змушувала кілька десятків телефонів, підключених до 1 комп'ютера відправляти одночасно в лічені секунди до 10 смс з кожного телефону з різним текстом, СМС повині надіслатись в точно зазначений час. Телефони підключаються звичайними ЮСБ шнурами. Напишите марку і модель телефонів, які необхідно купити.
Местонахождение товара: не має значення
Способ оплаты: карта Приватбанка
Доставка: самоскачування з інтернету
Связь: повідомлення
Синку, це хВантастика!!! За такі гроші!!! Та ще й на 1080, 1081 і т.д. :)
VIAsat, а хіба не простіше взяти смарт, а не звичайний телефон і вже під нього знайти (написати) програму? Навіщо взагалі підключення до комп'ютера?
VIAsat, а хіба не простіше взяти смарт, а не звичайний телефон і вже під нього знайти (написати) програму? Навіщо взагалі підключення до комп'ютера?Яка мінімальна ціна таких смартфонів? Мені штук 30-60 потрібно при заробіткові 100 грн в день.
Якщо потрібна автономна робота то про телефони забудь - будь-яка модель по дата кабелю буде відвалюватись. Враховуючи наявність хабів то це буде гімарой 100%. Модеми понадійніше та й дешевше, але щоб до 1 компа підключити 30-60 шт то я не чув. Програмку під модем написати не проблема. Крім того треба розуміти що смс з телефона відправляються за 1-5 сек. Для хуавеїв під лінукс проскакували програмки для цього діла. (відправка 1 СМС з одного модема) + можливо щось є під віндовс
Якщо кількість СМС велика то у опсосів є АПП для відправляння СМС. надійніше, можливо навіть і дешевше.
tyler_derdan
26.05.2013, 20:23
я когда то отправлял, но с одного модема.получалось около 60-80 смс в минуту, с нескольких не пробовал. если интересно.пишите в лс
и не забывайте, что опсос блочит, когда дофига СМСок шлется
В приватбанке по 20-коп смс не пробовали?
Не пам'ятаю вже для чого воно мені було потрібне, тому тему поки що перенесу в архів.
В приватбанке по 20-коп смс не пробовали? mitchik це цікаво. Тобто це якось можна робити з мого п24, а звіти про доставку і відповіді на смс будуть приходити на номер телефону, зареєстрований в п24?
Честно говоря, в подробности не вдавался, просто потрошил их сайт-наткнулся на этот пункт. Но так как П24 жестко привязан(даже на этапе аутентификации) на ваш номер телефона-думаю что это будет именно так.
vBulletin® v3.8.11 Beta 4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot