Просмотр полной версии : Куплю телефони з функцією "Автодозвон"
Цена: <=200 грн/шт
Фото - можете показати
Количество: пропонуйте <=5
Описание: в телефона повинна бути функція автоматичного здійснення дзвінків (без сторонньої допомоги, наприклад комп'ютера, планшета і тд., тільки автономно) з інтервалом 5-8 секунд, незалежно від того додзвонився чи ні. Заряду акумулятора, без підзарядки повинно вистачати не менше як на 8-9 год пезперервної такої роботи. Наявність інших цікасих послуг (автовідповідь, обмеження тривалості виклику, ... не обов'язково, але дуже бажано)
Местонахождение товара: чим ближче до Вінниці, тим краще
Способ оплаты: карта Приватбанку
Доставка: Укрпошта, Нова Пошта
Связь: повідомлення
Якщо немає точно такого, пропонуйте щось подібне.
ПС. Стандартна функція автодозвону не цікавить взагалі.
ты бы хоть модели людям описал, а то они не в курсе что тел такое может
Цена: <=200 грн/шт
Фото - можете показати
Количество: пропонуйте <=5
Описание: в телефона повинна бути функція автоматичного здійснення дзвінків (без сторонньої допомоги, наприклад комп'ютера, планшета і тд., тільки автономно) з інтервалом 5-8 секунд, незалежно від того додзвонився чи ні. Заряду акумулятора, без підзарядки повинно вистачати не менше як на 8-9 год пезперервної такої роботи. Наявність інших цікасих послуг (автовідповідь, обмеження тривалості виклику, ... не обов'язково, але дуже бажано)
Местонахождение товара: чим ближче до Вінниці, тим краще
Способ оплаты: карта Приватбанку
Доставка: Укрпошта, Нова Пошта
Связь: повідомлення
ПС. Стандартна функція автодозвону не цікавить взагалі.
телефоны с автоприёмом звонка интересны?
romrom,
автоматичного здійснення дзвінків
romrom,
я не спорю, но мало ли
Наявність інших цікасих послуг (автовідповідь, обмеження тривалості виклику, ... не обов'язково, але дуже бажано)
поэтому и спросил
пусть тс назовет хотя бы одну модель с перечисленными выше функциями, я, например, таких не знаю и мне интересно было бы узнать для общего развития
Месер патчений це може.
Автопідйом досить гнучко реалізовано (номер відомий/невідомий/з адресної книги/на кожний запис окремо). Автодозвон, наскільки я зрозумів про що йдеться, також є.
Але в стандартних патчах його не було. Писалось на замовлення дядьком Fenix - auto_dial_forever_v3 і auto_dial_forever_v4.
На SGlod і NewSGold-сіменсах це діло також реалізовується ельфом і розкладом на його виконання.
VIPsat, предложу Samsung E1252, если он вдруг подойдет по функциям. Если интересует, напиши в личку.
Месер патчений це може.
Автопідйом досить гнучко реалізовано (номер відомий/невідомий/з адресної книги/на кожний запис окремо). Автодозвон, наскільки я зрозумів про що йдеться, також є.
Але в стандартних патчах його не було. Писалось на замовлення дядьком Fenix - auto_dial_forever_v3 і auto_dial_forever_v4.
На SGlod і NewSGold-сіменсах це діло також реалізовується ельфом і розкладом на його виконання.
функция автоприема есть почти в каждом самсунге, особенно в дуосах
vBulletin® v3.8.11 Beta 4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot