Просмотр полной версии : Продам Красиві номери МТС Український
Ціна: ---
Кількість: під спойлером
Опис: Неактивовані номери з кодом 050 і трьома однаковими цифрами в кінці (111, 333, 555 і 999).
050-O826-111
050-76O8-333
050-2313-555
050-723O-555
050-76O8-555
050-2287-999
050-6216-999
Знаходження товару: Івано-Франківськ
Спосіб оплати: ---
Доставка: Укрпочта, Нова Пошта - за рахунок покупця, або з рук в руки
Зв"язок: личка
Опис тарифу http://www.mts.com.ua/ukr/prepaid.php?pid=6&tid=435
Dfg, * в лічку скинути можеш?
В зв"язку з тим, що завтра їду в відрядження, міняються умови закінчення аукціону. Остання ставка приймається до 20.00 сьогодні (щоб я завтра встиг відправити пакет). Прошу у всіх вибачення за незручності
АлександрС
06.02.2012, 14:00
120 грн.
130 грн.
Добавлено через 45 секунд
140
Вітаю PrOFF, якщо не бачиш телефону в першому пості то зараз відпишу в личку
Добавлено через 3 минуты
BeePlus, читай личку
Kesharik
07.02.2012, 01:32
Kristal, читаем условия аукциона выше ....)))
Відправив, номер квитанції в личці
Пакет получил. Все согласно договоренности. Спасибо.
Proff, дякую за покупку, нехай щастить. В зв"язку з терміновою необхідністю в коштах виставляю свій золотий резерв:
Шикарний подарунок для Вашої половинки на 14 лютого або колегам на 23 - номер МТС з 4 нулями, опис в першому пості.
Kesharik
11.02.2012, 00:32
Шикарний подарунок для Вашої половинки на 14 лютого або колегам на 23 - номер МТС з 4 нулями, опис в першому постіИзвиняююсь , а стартуем с......? :) Понял. :) 150
Kesharik, це новий аукціон, я просто не створював нову тему. На цей номер стартова ціна - 180
Kesharik
11.02.2012, 01:28
стартова ціна - 180 :) 200
Завершення аукціону - 10 лютого до 20.00
Dfg, когда окончание аукциона? Сегодня ведь 11.02.12
Yahoo, поправив
Завершення аукціону - 11 лютого до 20.00
OPS, вітаю. Зараз скину в личку номер рахунку
опять я не успел. :(
Добавлено через 32 секунды
Dfg, а ты что нефтяник?
Номерок получил!Спасибо за сотрудничество!
Можлива оплата перевідними МТС під -55% (перекази по 5 грн) або під -50% (перекази по 30 грн)
Так як аукціон не відбувся, номер просто продається по мінімальній ціні - 90 грн на приват або по курсу перевідними МТС. Хто перший відпишеться - того і тапки номер;)
Dfg, какой аукцион? Где? Когда?
ИМХО, лучше бы ты создавал новую тему для каждого номера(и указывал часть номера в названии темы) и после окончания аукциона отправлял тему в архив.
Yahoo, аукціон тривав з четверга до обіду суботи, за цей час ніхто не відписався (хоча тему за цей час переглянули більше 200 чоловік). Тому номер я продав по своїй мінімальній ціні (просто відбив вкладене). А робити окрему тему на кожен номер - мені наприклад незручно, хоча якщо модератори будуть наполягати - зробимо.
OPS, відправив, номер квитанції в личці
НОВИЙ АУКЦІОН
номер
Детальний опис в першому пості
Номера получил!Спасибо, Андрей!
При купівлі номерів під спойлером від 3 шт - по 40 грн, 50 грн поштучно
Обмін на сімки інших операторів не цікавить!!!
Нагадую, що дані пакети можна перевести в інші регіональні тарифи МТС. Зокрема номер-метелик недавно через форму зворотнього зв"язку МТС був для проби мною переведений в 0-25.
Всіх з наступаючим Новим Роком!
Цікавить обмін номерів, які є в наявності, на телефон-андроїд, тфт-монітор чи планшет (можливо з незначною доплатою).
Номер-метелик продано zima
095-888-3-222 - бронь . оплачу переводными мтс
спасибо , бабочка долетела до нового владельца усилиями укрпочты !
zima, нема за що, нехай служить без проблем
Цікавить обмін номерів, які є в наявності, на телефон-андроїд, тфт-монітор чи планшет (можливо з незначною доплатою).
також цікавить обмін на зовнішній жорсткий диск
/\
Один з номерів пішов a_tar-у
SuperSim
30.04.2013, 16:39
Бронь 050-6227-999. Сбросьте, плиз, номер карты Привата в личку. Доставку выбираю заказным письмом.
simpa, відписався в личку, бронь до обіду 7 травня
Не забуваємо, що до 8 числа є ймовірність переведення цих номерів в 0-25 (Київ) чи МТС Дніпро через СМС на номери 7777 і 2222. Скористайтеся можливістю відхопити чудовий номер за малі гроші та ще й в свому регіональному тарифі.
Доречі номер 050-237O-111 для проби мною переведений в МТС Дніпро
SuperSim
04.05.2013, 22:34
simpa, відписався в личку, бронь до обіду 7 травня
Не забуваємо, що до 8 числа є ймовірність переведення цих номерів в 0-25 (Київ) чи МТС Дніпро через СМС на номери 7777 і 2222. Скористайтеся можливістю відхопити чудовий номер за малі гроші та ще й в свому регіональному тарифі.
Доречі номер 050-237O-111 для проби мною переведений в МТС Дніпро
Спасибо! Бронь малова-та ... выходные же ...
Забывать не будем, но до 8 числа никто уже ничего не успеет сделать :)
simpa, просто 7-8 числа робочі дні (в тому числі і для пошти), а далі знову вихідні. А взагалі обговорювання терміну броні доцільніше вести в личці або набери мене (номер скинув)
ПС відправив, трек номер в личці
ППС покупець товар отримав, відписався в личці
Ціна - 50 грн. В продажі сімка з тарифом МТС Регіональний (http://www.mts.com.ua/ukr/prepaid_archive.php?pid=23&tid=339), останні 1.5 року працювала як накопичувач-віддавач перевідних, лівих дзвінків не має бути (сам також нікому не дзвонив), код 050. На рахунку біля 10 грн, в комплекті тільки сім (в помічнику не реєстрував). В даному тарифі можна замовити пакет СМС (50) за 7 грн. Також підходить для недовгих (до 5 хв) дзвінків на МТС для абонентів інших операторів (перші 5 хвилин безкоштовні не враховуючи ПЗЗ 50 коп), зате посекундна тарифікація і по всій теритоії України. Можна підключити послугу 25 хвилин на інші мережі (http://www.mts.com.ua/ukr/minutes_to_order.php) за 10 грн.
050-хххх-ххх беру, оплата переводными КС.
Yurik, набери мене (номер в личці)
У вівторок буду в Києві по своїх справах, можлива передача з рук в руки
Номерок получил!Спасибо за сотрудничество!
В зв"язку з тим, що в номерів позакінчувався термін активації:plak: продаж припинений (я так зрозумів що десь в середині серпня їх повирубували). Якщо комусь потрібно для колекції чи для відновлення (якщо є зв"язки в МТС) - подарую. На вихідних тема переїде в архів.
vBulletin® v3.8.11 Beta 4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot