Просмотр полной версии : Продам Програмку для переказів коштів МТС
Ціна: 800 600 грн.
Кількість: необмежена
Опис товару: Програмка для переказу коштів МТС і Київстар (починаючи з версії 2.1.10). Для роботи програмки необхідний комп'ютер (ноутбук) з операційною системою Windows (працює в т.ч. і під Windows 7), мобільний телефон з bluetooth (або модем Huawei). За допомогою цієї програмки можна здійснити 10 переказів коштів приблизно за 2,5-3 хв. Програмка здійснює переказ коштів через ussd запити. Розпізнавання кодів підтвердження і їхня відправка здійснюється автоматично. Для роботи програмки інтернет не потрібен!
Update Вийшла версія 2.1.16.:
- з'явилась функція автоматичної конвертації бонусів у грн.
- тепер можна переказувати гроші не лише на 1 номер телефону, а і на групу номерів, які розділені комами
Для БЕЗКОШТОВНОГО тестування надсилаємо попередню "обмежену" версію, в якій ці функції відсутні! Для отримання безкоштовної "пробної" версії пишіть в личку (в повідомленні вказіть свій e-mail, на який Ви отримаєте програму).
Зареєстрованим користувачам, які придбали офіційну версію, БЕЗКОШТОВНО надсилаємо всі НОВІ "повноцінні" версії, що з'являються!!!
Місцезнаходження товару: Львів
Спосіб оплати: карта Приватбанку (для надійних форумчан - післяоплата по факту отримання товару від мене)
Доставка: e-mail (за домовленістю можливі інші варіанти)
Зв'язок: пишіть в личку або телефонуйте О99-387-О555
Ціну знижено до 600 грн. на постійній основі.
Добавлено через 17 минут
Додано можливість поповнення кількох номерів (групи номерів) на певну суму. Додано можливість переказувати кошти не тільки МТС, а й Київстар (актуально для користувачів, які використовують тарифний план "Дистриб'ютор").
hardymen
26.03.2012, 22:00
tkalych, Мухобойка? :D
Ага :)
Добавлено через 14 минут
Пробну версію програми (з дещо обмеженим функціоналом) можу БЕЗКОШТОВНО надіслати всім бажаючим на e-mail!
kastalomik
26.03.2012, 23:43
Кстати с таймаутом 0 сек работает 2.00 -2.20 мин максимум
28.03.2012 вийшла нова версія - Мухобойка 2.1.16. З"явилась можливість конвертації бонусів в автоматичному режимі за допомогою програми.
kastalomik
31.03.2012, 01:09
Конвертация работает на отлично, огромный + для тех кому нужно это делать часто и быстро. Да и не зависит от суммы в принципе !
+
Себастьян Перейро
31.03.2012, 08:46
...
Пробну версію програми (з дещо обмеженим функціоналом) можу БЕЗКОШТОВНО надіслати всім бажаючим на e-mail!какой функционал пробной версии ?
какой функционал пробной версии ?
В пробній версії можливо здійснити переказ коштів лише 3 рази, відсутня можливість конвертації бонусів.
Стосується усіх!
1. Панове, хто придбав "офіційну" версію, може Ви хоча б "плюсанули" у першому повідомленні ??? Оновлення ж Вам надсилаються регулярно !!! Невже так тяжко поставити "плюсик" або відписатися в темі? До того ж, хіба так тяжко описати проблеми, з якими Ви зіткнулися і, які ми Вам допомогли вирішити? Проблеми ж переважно однакові у Вас усіх - в 90% це Ваші "криві руки" (вибачте за прямоту), які не дозволяють Вам правильно підключити модем до ноутбука чи телефон до блютуза компа! Знайдіть, будь-ласка, хвильку часу, опишіть свою проблемку і шлях її вирішення! Так буде краще для всіх! Наперед дякую за розуміння! P.S. Для тих, хто не зрозуміє, обіцяю, що для Вас версія 2.1.16 так залишиться "останньою"! :)
2. Це ж саме стосується панів, які отримали безкоштовну "пробну" версію! Якщо шкода Вам грошей - будь ласка, займайтесь "задротством" і використовуйте 3 безкоштовних перекази, скільки Вам заманеться. Але "плюсики" не забувайте, будь-ласка, ставити! І Вам дякую за розуміння, хоча і не маю на Вас впливу!
Не,ну это уже наглеж! Заплати деньги так еще и должен чтото отписывать и т.д.!tkalych, не красиво поступаешь!
Наблюдал,молчал,задавал,,глупые вопросы,,(3 перевода мне мало:)) но решил написать - меня не устраивает возможности программы :xsm_flag_ua:
Не знаю где как а у нас основная часть пользователей - военные отставники, и поняв один раз что СуперМТС - это безплатные минуты(несколько лет долбили - но не все перешли:)) теперь обьяснить что не надо каждые 25 дней приходить и пополнять счёт на 30 гр. переводом - УСТАЛ уже,мы больше всех в окрестности раздаём рекламы с новыми тарифами...
Создателю проги респект,рекламу продолжаем раздавать,ждём изменения в сознании пользователей и удешевлению стоимости программы :sm16:
что не надо каждые 25 дней приходить и пополнять счёт на 30 гр. переводом - УСТАЛ уже,мы больше всех в окрестности раздаём рекламы с новыми тарифами...
http://www.mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=5589
Добавлено через 4 минуты
Не,ну это уже наглеж! Заплати деньги так еще и должен чтото отписывать и т.д.!tkalych, не красиво поступаешь!
Emkill, особисто Ви програми не купували, тому Ваше обурення, як мінімум не доречне! Хоча безперечно, що Ви маєте право його висловлювати!
З мого боку це просто прохання до форумчан, які придбали програму (або отримали безкоштовну пробну версію), щоб вони, як мінімум, або "плюсанули", або відписалися в темі. Це звернення до них, щось типу того, як діток вчать говорити "дякую"! :)
http://www.mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=5589
А ты когда нибудь жил среди прапорщиков и офицеров , отслуживших по 25-40 лет при СССР? Ссылкой предлагаешь с ними поделиться?Я бы поделился,но жалко что ссылка только на форум а не на мозг падает:)
Я программу не ругаю,но местность такая - время надо...
У меня в принципе есть возможность подождать - два терминала на ноуте залито и Приват 24 пока ещё не отменили:)
А ты когда нибудь жил среди прапорщиков и офицеров , отслуживших по 25-40 лет при СССР? Ссылкой предлагаешь с ними поделиться?Я бы поделился,но жалко что ссылка только на форум а не на мозг падает:)
Я программу не ругаю,но местность такая - время надо...
У меня в принципе есть возможность подождать - два терминала на ноуте залито и Приват 24 пока ещё не отменили:)
На жаль, не жив. Або на щастя :). Погоджуюсь, що людям потрібно ДОСТУПНО і ЗРОЗУМІЛО все пояснювати, - тоді більші шанси, що зможеш щось продати :)
Добавлено через 8 минут
меня не устраивает возможности программы :xsm_flag_ua:
Що саме не влаштовує у програмі? Може маєте якісь особливі побажання? Ми також хочемо, щоб програма розвивалася, тому готові сприймати конструктивну критику.
P.S. При умові, що критика не стосуватиметься ціни програми! ;)
P.P.S. Хто критикуватиме ціну програми у "грубій" формі, може отримати мав би отримати бан від модераторів згідно ст.38 Закону України "Про телекомунікації" п.3 Правил Red-Market!
Так стоимость ни кто и не критикует:) хозяин - барин , просто ждём :xsm_flag_ua:
А не устраивает то ,без чего эта программа лично для меня не имеет особого интереса - ограниченный функционал переводных денег для ПРОСТЫХ,не продвинутых,пользователей.
Shulz, Що саме не влаштовує у програмі? Може маєте якісь особливі побажання?
Shulz, Що саме не влаштовує у програмі? Може маєте якісь особливі побажання?
А давай лучше не будем?Потому как наши желания не соответствуют действительности:)
К программе претензий нет,автор работает 100% в правильном направлении.
Не все просто успевают.
tkalych,да, не покупал, это мое сугубое ИМХО. Я расценил твой пост не как просьбу, а как принуждение.
tkalych,да, не покупал, это мое сугубое ИМХО. Я расценил твой пост не как просьбу, а как принуждение.
Тому я все пояснив...
Добавлено через 29 минут
А не устраивает то ,без чего эта программа лично для меня не имеет особого интереса - ограниченный функционал переводных денег для ПРОСТЫХ,не продвинутых,пользователей.
Програмка розроблялась під користувачів, які часто користуються послугою "переказ коштів": тобто для використанні в накрутці переважно на завершальній стадії - під час переказу коштів :) Тому і передбачалось, що такий користувач вміє, які мінімум, підключити свій мобільний телефон через блютуз до компа (чи підключити модем до usb-порта + налаштувати все). Виявилось, що дійсно, частина користувачів були не надто "просунуті". Але усім бажаючим ми БЕЗКОШТОВНО допомагали (і продовжуємо допомагати) налаштувати все! До того ж фактично програму необхідно налаштувати тільки один раз, а всі подальші оновлення інсталюються в ту саму папку і використовують ті самі з"єднання. Частині користувачів я налаштовував з"єднання через TeamViewer. Так що технічну підтримку ми надавали усім бажаючим і в повній мірі! До того ж робили їх більш "просунутими" користувачами! :)
asistents
01.04.2012, 22:24
+1 Программа отработала на отлично.
Донецькі хакери взламали "Мухобойку" (попередню версію 2.1.10):
http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=2265716
Добавлено через 6 минут
Вибір, як завжди, лишається за форумчанами:
1. скористатися "халявою" і "на халяву" отримати реєстраційний ключ програми до ПОПЕРЕДНЬОЇ версії
2. заплатити за ліцензійну версію програми.
Чомусь переконаний, що 99,99 % скористаються першим варіантом. Ми ж українці! Ми вміємо "економити"!
взламали "Мухобойку"
случилось то, о чём я и говорил ... взламал тот, кому этот продукт и нах не нужен :) ... и сделал это судя по всему принципиально из-за цены ...
случилось то, о чём я и говорил ... взламал тот, кому этот продукт и нах не нужен :) ... и сделал это судя по всему принципиально из-за цены ...
Я б так не сказав :) В цього хакера є чіткий і продуманий "план":
разве я не милый, если раздаю чудо-операционную-систему за 600 грн БЕСПЛАТНО???
А як тоді пояснити ось ці твої слова:
1. кстате о подмене номера я давно думал, но его же один хрен вычислят
2. та толку менять? это не выгодно вооще. это же не вебмоней троян, меняющий кошель при отправке на другой. тут смысла нет с этой мелочью вообще возиться
3. та нах в этом говнокоде мне еще ковыряться? номер то один хер вычислят
Такий собі "Робін Гуд", але який в той же час думає:
кстате о подмене номера я давно думал, но его же один хрен вычислят
...але цього "Робін Гуда" бентежить, що:
номер то один хер вычислят
Типу "...і хочеться лошків розвести", але і "...колеться", бо "Робін Гуд" не знає, як технічно реалізувати цей процес??? :)
разве я не милый
Ти дійсно "милий", от тільки думки погані викинь з голови і думай дійсно про добрі справи, а не про "розводи" :)
tkalych, не надо было выкладывать пробную урезанную версию - ее бы и не взломали.
Yahoo, з однієї сторони розумію, що ти правий, а з іншої - ми ж хотіли, як краще, щоб люди потестували її, прийняли рішення, чи вона потрібна їм, і лише після цього купували її. Тому, справді, тестову версію надсилали усім бажаючим. Одним словом, "...хотіли, як найкраще, а вийшло, як завжди..."
tkalych, не надо было выкладывать пробную урезанную версию - ее бы и не взломали.
ты бы купил не глядя за такую цену?
А почему прога называется мухобойка? :)
ты бы купил не глядя за такую цену?
Купил, и даже значительно дороже, но альтернативный более интересный софт.
Такая прога значительно экономит время. Покупать его или нет - выбор за клиентом.
Обидно, что из-за такой шары потом пострадает разработка ПО.
Добавлено через 7 минут
Yahoo, з однієї сторони розумію, що ти правий, а з іншої - ми ж хотіли, як краще, щоб люди потестували її, прийняли рішення, чи вона потрібна їм, і лише після цього купували її. Тому, справді, тестову версію надсилали усім бажаючим."
Ну и что? Те, кому она нужна и так ее купили бы. А рассылкой пробной версии - поднял волну недовольства и флуда среди халявщиков.
Дорого - не покупайте. Прога не стоит денег потраченных на разработку? - Так напишите свою версию. Кто ж держит?
А можна в цю програму добавити функцію відправки смс в конкретний час з різним заданим текстом. СМС на КОРОТКІ номери.
господа, не нужно в Маркете обсуждать цену и функционал
"...абись ти знав, яка я загадкова..."
Подумал и прикинул, что 120грн в год за лицензию
Вже навіть менше - 27$ за ліцензію Kaspersky Internet Security 2012 на 2 ПК на 1 рік :)
Вже навіть менше - 27$ за ліцензію Kaspersky Internet Security 2012 на 2 ПК на 1 рік :)
а где вы такие цены берёте? На оф.сайте 492грн
Добавлено через 5 минут
а где вы такие цены берёте? На оф.сайте 492грн
Ось тут http://neoservice.com.ua/
Добавлено через 5 минут
Рік тому і два роки тому купував за 28$, тепер за 27$
tkalych Можна докладніше про всі оновлення на даний момент, так як з'явилось бажання придбати. Хочу оцінити всі "за " і "проти" і чи будуть і надалі оновлення. Можна і в приватне повідомлення.
@VIAsat, можеш придбати поки що попередню версію :)
Добавлено через 16 минут
Соррі, але підтримка тільки для користувачів легальної версії
Добавлено через 1 час 7 минут
Соррі, але підтримка тільки для користувачів легальної версії
vBulletin® v3.8.11 Beta 4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot