Red Forum Market

Red Forum Market (http://red-forum.com/market/index.php)
-   Стартовые пакеты, sim-карты, красивые номера (http://red-forum.com/market/forumdisplay.php?f=8)
-   -   [Продам] Lifecell тариф за 90 гр. (http://red-forum.com/market/showthread.php?t=18303)

algoal 25.08.2022 19:54

Почти никогда, но всякое бывает

len_non 25.08.2022 21:57

Все труба навіть покористуватись толком не вспів пакет йде в сміття, купував заради отих 100 хвилин.

progamer 26.08.2022 07:30

В чужих темах продажи запрещены, насколько я знаю!

len_non 26.08.2022 09:40

Ну от і приїхали номер дудки виведеш з корпи, так як номерами торгує посередник, а хазяїн корпи сидить за бугром, от на лиху годину мені такий тариф, купувавсь він заради хвилин на других за номер сплачені кошти чому я не можу вивести його собі?? Ще на форумі ліплять дізи бо сказано що номер йде в сміття з таким наповненням.

algoal 26.08.2022 11:01

Цитата:

Сообщение от len_non (Сообщение 167993)
Ну от і приїхали номер дудки виведеш з корпи, так як номерами торгує посередник, а хазяїн корпи сидить за бугром, от на лиху годину мені такий тариф, купувавсь він заради хвилин на других за номер сплачені кошти чому я не можу вивести його собі?

Читаю і дивуюсь - навіщо іти в корпу, якщо номер потрібно, щоб був свій? Для цього є контракт - номер чіпляється до власного паспорта і все - номер свій. Корпа як би не для того, щоб переводити на неї важливі номери. А з приводу тарифу - хіба зараз в такий час хтось може гарантувати, щось ціна та наповнення будь-якого товару може залишатись без змін? У будь-якому випадку нерегіональних тарифів з таким наповненням за таку абонплату немає, а якщо треба більше хвилин - думаю у продавця є варіанти. Всі ж розуміють, сподіваюсь, що далі з цінами буде тільки гірше

Romka 26.08.2022 11:22

Надійшла нова інформація: отримана смс не коректна, має прийти нова.
Наповнення пакету (40 грн.) буде в сторону збільшення.

len_non 26.08.2022 11:34

Цитата:

Сообщение от algoal (Сообщение 167994)
Читаю і дивуюсь - навіщо іти в корпу, якщо номер потрібно, щоб був свій? Для цього є контракт - номер чіпляється до власного паспорта і все - номер свій. Корпа як би не для того, щоб переводити на неї важливі номери. А з приводу тарифу - хіба зараз в такий час хтось може гарантувати, щось ціна та наповнення будь-якого товару може залишатись без змін? У будь-якому випадку нерегіональних тарифів з таким наповненням за таку абонплату немає, а якщо треба більше хвилин - думаю у продавця є варіанти. Всі ж розуміють, сподіваюсь, що далі з цінами буде тільки гірше

А ти не дивуйся його в корпі куплено, я з ним не прийшов, я хочу його вивести так як я платив за його зі свого карману чого він має лишатись в корпі і чого я маю його комусь дарувати, не пішли б корпоративщики під три чорти з такими умовами??

Добавлено через 53 секунды
Цитата:

Сообщение от Romka (Сообщение 167995)
Надійшла нова інформація: отримана смс не коректна, має прийти нова.
Наповнення пакету (40 грн.) буде в сторону збільшення.

Де прочитати??

Добавлено через 7 минут
В шапці брехня, наповнення зовсім друге.

Romka 29.08.2022 15:21

Вложений: 1
len_non, доста шуміти. Розберіться що таке корпа, як воно працює.
Станом на 26.08.22 в шапці все вірно (теоретично буде коригування).
Прийде нова смс - прочитаєте.

progamer 01.09.2022 06:55

Сняло 20 гр- и дало 100 мин и 10 гиг, как и раньше. То ли решили оставить все как было, то ли недоработали!

Roman_UA 01.09.2022 08:05

Зняло 40 грн, дало: 150 хв на інші / 15(+2) гб / 100хв на інші в біп. Можливо тому, що кинув 40 грн?

progamer, на рахунку було 40 грн чи менше?

Текущее время: 18:37. Часовой пояс GMT +3.