Red Forum Market

Red Forum Market (http://red-forum.com/market/index.php)
-   Мусоропровод (http://red-forum.com/market/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Флудилка Маркета (http://red-forum.com/market/showthread.php?t=10676)

alex_b 21.10.2015 15:03

XrustaLik12, Так что или ставить у местных кулибиных копию за 2к или в СЦ ориг за 4к. Только помни одно - скупой платит дважды))) Поставишь копию и в первые же дни будешь жалеть что не поставил ориг.

XrustaLik12 21.10.2015 16:00

Цитата:

Сообщение от alex_b (Сообщение 146724)
XrustaLik12, Так что или ставить у местных кулибиных копию за 2к или в СЦ ориг за 4к. Только помни одно - скупой платит дважды))) Поставишь копию и в первые же дни будешь жалеть что не поставил ориг.

Так річ не в тому що скупий платить двічі,річ в тому що доцільності ставити дисплей за 4 к(до речі гарантій немає що поставлять дійсно оригінальний) в апараті який в даний час можна купити на 4.7 к гривень.Я згідний на хорошу копію дисплея(яку ставлять в більшості сервісів по україні) але повторюю хочу щоб нормально розібрали і зібрали телефон без "коцок" по обкантовці кришечки).Тому і питаю хто може порекомендувати сервіс де поміняють все без слідів на корпусі(тим більше що сервісні центри в регіонах це як правило звичайні майстерні по ремонту техніки у яких заключений договір із фірмами типу HTC,сьогодні одна із ними співпрацює,завтра інша може співпрацювати))

Alex 21.10.2015 16:06

XrustaLik12, ти спочатку знайди і купи ту дешеву копію дисплею, а потім вже будеш шукати сервіс, який візьметься встановити.
бо виглядає як покладення власних проблем на сервісника.
а воно йому хіба потрібне?

rikky 21.10.2015 16:09

Цитата:

Сообщение от Alex (Сообщение 146728)
XrustaLik12, ти спочатку знайди і купи ту дешеву копію дисплею, а потім вже будеш шукати сервіс, який візьметься встановити.

главное что бы потом не быть крайним, что кого-то посоветовал.

XrustaLik12 21.10.2015 16:29

Цитата:

Сообщение от Alex (Сообщение 146728)

Ви мене не так зрозуміли.В неті є багато веб сайтів сервісних центрів які пропонують даний вид роботи,ставлять свою деталь(в даному питанні це дисплейний модуль,копія),розцінки в середньому 1.2-1.4 к гривень.Але якість виконання робіт може бути різною,в даному питанні мені важливо щоб аккуратно розібрали і зібрали девайс.Тому і запитую можливо хтось знає хороший сервіс по ремонту мобільних телефонів.

alex_b 21.10.2015 18:06

Цитата:

Сообщение от XrustaLik12 (Сообщение 146733)
розцінки в середньому 1.2-1.4 к гривень.Але якість виконання робіт може бути різною

Также может быть разным качество копий этого дисплея.

XrustaLik12 21.10.2015 18:31

Цитата:

Сообщение от alex_b (Сообщение 146734)
Также может быть разным качество копий этого дисплея.

Я не маю на увазі якість дисплея,я маю на увазі щоб аккуратно розібрали телефон і зібрали після заміни дисплея.У моделі HTC One M7 дуже специфічна система розборки телефону,там задню кришку не так просто зняти щоб не залишити слідів).
P.S Питання закрите,найшов вроді підходящий сервіс.Пізніше відпишу про результат)

СЛон 17.12.2015 23:41

В маркете, если хочешь написать под хайдом, то автоматом ставит 5 постов...
Давно так? Или я что-то снова не так делаю :o

Alex 18.12.2015 08:50

Я ничего не менял

Jackblack 20.12.2015 20:02

кто продавал часы skmei 1064?

Текущее время: 18:01. Часовой пояс GMT +3.