![]() |
180
|
Торги завершені. Вітаю переможця. :)
|
REX, Аууу-у. Чекаю ще добу, інакше вам червона карточка.
|
Ситуація наступна.
Переможець торгів REX щось не дається чути. Спочатку через приватні мені пожалівся, що немає як заплатити по моїх умовах. Бо він живе в маленькому містечку, де є тільки Приват і Правекс. Я сказав, що добре пошукаю варіанти. pavel_good погодився допомогти мені і прийняти платіж на свою приватівську картку. Я шлю реквізити її REX-у. І після цього хлопака пропав - " ни ответа ни привета". Такщо йому велике ФЕ, так справи не робляться. Оскільки і попередні ставки не дуже підтверджуються на теперішній час, тому приймаю рішення анулювати попередній аукціон і розпочати повторний. Всі умови в першому повідомленні. Стартова ціна -130грн. P.S. Надіюсь адміністрація маркету прийме якесь рішення щодо REX-а. |
Ну знов начну 130грн. :)
|
140
|
Если продавец сможет прошить мультисим патч(с даные карт предоставлю) и сделать русскую раскладку как как в большинстве телефонов
http://www.smart-shop.com.ua/compone...t/IMG_0151.JPG (или приложить за доп $ прошив кабель) 140грн |
160, якщо webivan мав на увазі 150, а не 140
|
180(Если возможно указанное в предыдущем посте)
|
Цитата:
розкладка така як на малюнку, бо рідна кирилиця в семенах інакша? MutiSIM вже стоїть, тільки треба заповнити даними. Цитата:
|
Текущее время: 18:25. Часовой пояс GMT +3. |