![]() |
просто продажа-купівля електронки найпопулярніша тема на маркеті.
Відповідно збільшений попит притягує аферистів різного роду. Зав'язати - найпростіше. Але можна знайти вихід із ситуації при бажанні. Як варіант - зробити окремий закритий розділ(підрозділ) для тем трафіку і електронних грошей. Доступ тільки для людей з певним рейтингом, певною кількістю повідомлень чи за іншим параметром, як вирішить адміністрація. Двигунець маркету дозволяє це робити - є відповідні моди. Це в рази зменшить кількість випадкових людей, та і закриє теми від сторонніх очей, яким ці теми можуть не подобатись. |
Цитата:
|
Romanko, не нужно работать с "випадковими людьми" чтобы не было "випадкових проблем"
|
кидалы есть в любых сферах продаж,так что ж теперь,во всех разделах маркета торговлю закрыть ?
|
Из активных участников основного форума - кого здесь кидали?
|
Цитата:
але ж питання ставлять, щоб закрити тему тому, що багато кидал. До речі, Ви це повідомлення плюсанули. Тому я запропонував альтернативу. Чи я щось не зрозумів? |
Цитата:
П.С. Я тогда (по совету одного из форумчан) написал его друзьям в личку про то, что Скрипач кидала. И что вы думаете? Особи женского пола давай кудахтать и защищать его! Типа он не такой, я его знаю с пелёнок, он хороший человек и т.д. И только один парень написал,типа ты прав,я попал на 30 грн из-за него и теперь с этим кренделем дела не имею. |
Цитата:
И ты мог попасть не на тех друзей. Может там своя компашка. |
Цитата:
|
есть пословица "волков бояться - в лес не ходить" и "знал бы прикуп - жил бы в Сочи" на самом деле никто не застрахован - поэтому придумывать какие то доп.правила нет смысла
|
Текущее время: 21:07. Часовой пояс GMT +3. |