![]() |
Цитата:
|
дякую, отримав батарейки, думаю будуть гарно працювати
п.с. купляв по рекомендації форумчанина tsa |
Дякую! Все отримав швидко (здивувала Укрпошта) i в кращому виглядi,приемно мати справу навiть в таких незначных замовленнях як в мене,рекомендую!
|
Продам...
|
Получил аккумы, все норм.
|
Аккумуляторы получил, спасибо.
|
Цитата:
sirchyk, мене цікавить порівняння Ваших "АА (R6) GP ReCyko" із "середніми" Eneloop. Приблизно однакові за експлуатаційними характеристиками? Збираюсь придбати 6 AAA і 6 АА аккумуляторів. |
chernyuk, де ти бачив
Цитата:
Добавлено через 1 минуту А що значить Цитата:
У мене є енелуп ще від саньйо, які параметри саме тобі треба зрівняти з GP ReCyko? |
Про енелупи пишуть, що це LSD-акуми (low self-discharge Ni-MH), які втрачають заряд значно повільніше, ніж Ni-MH-акуми попереднього покоління. Думаю, це пафос. Наврядчи буду використовувати більше кількох років.
Середніми енелупами назвав ті, що без приставок Lite або Pro (див. image). Цитата:
Як швидко заряджаються (використовую Ansmann Smart 2400)? Чесно кажучи, не знаю, скільки часу потрібно для повної зарядки типових акумуляторів. |
Не можу точно сказати, що було спочатку - GP Recyko чи Sanyo Eneloop. Але це фактично були перші виробники, які почали випускати акумулятори з низьким саморозрядом (Recyko чи Eneloop). Вже після цього такі акумулятори почали випускати і інші виробники. Перевага використання таких акумуляторів у випадку, коли є прилади, які споживають не дуже багато енергії, але працюють протягом тривалого періоду часу. Тобто якщо взяти акумулятори максимальної ємності 2700 і ці, то за рахунок більшого саморозряду акумулятори 2700 у приладах з низьким споживанням пропрацюють менший проміжок часу, ніж ці на 2050 але з низьким саморозрядом.
|
Текущее время: 06:10. Часовой пояс GMT +3. |