![]() |
Цитата:
Остались только положительные впечатления. |
Олексію, давай припинемо цей "срач" тут в темі? Блін, бо, чесне слово, зараз наберуся злості і всім розкажу про цей ваш "секрет". До того ж ніхто не знає, що ти писав Studentу, що Student писав тобі. Що хто кому обіцяв і т.д....
|
Правильно. VIAsat, если ты хочешь отомстить Studentу, то напиши что да как, и не будет у него больше "секрета":D
|
Цитата:
Цитата:
Інакше ти б його і не збирався б дотримуватись. Думаю питання вичермане, обговорювати його далі не збираюсь. |
Цитата:
Цитата:
Предлагаю на этом закончить "срач". |
VIAsat, молодець! Ти розумашка! :)
Добавлено через 58 секунд Student, і ти молодець! І також розумашка! P.S. Не піддавайтесь на провокації! ;) |
Давайте отсюда со своими секретами в личку. Две страницы прочитал и не понял сути претензий двух людей. Вы оба просто мастера писать много букв не передавая при этом никакой ценной информации.
|
Цитата:
tsa, Зрозумів??? Цитата:
Хоча тут є такі, що вважеють, що Student правильно зробив пообіцявши мені бартер, а коли прийшла пора розрахунку - включив мороз. Думаю, більше повертатись до цього питання не потрібно. Хитрі здібності Studentа, як кидали розкрито і доказано народові. Тема закрита. |
VIAsat, мы не видим твои доказательства.
если ты умный - сам закрой "тему" и больше не отвечай по сути требований. |
Цитата:
С вопросом разобрались! Последний раз говорю, что оскорблений не потерплю! ТЕМА ЗАКРЫТА! |
Текущее время: 18:58. Часовой пояс GMT +3. |