Red Forum Market

Red Forum Market (http://red-forum.com/market/index.php)
-   Жизнь Маркета (http://red-forum.com/market/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Герои нашего городка (http://red-forum.com/market/showthread.php?t=1293)

VIPsat 04.05.2013 09:43

Цитата:

Сообщение от Student (Сообщение 108321)
Свое слово я сдержал.

Ти сам собі внушеєш це. Не потрібна вона мені від кидали. Твоє слово було кинути і ти його дотримався.
Якби це було непорозуміння - ти б вибачився, а не нагло писав би брехню.

Андрюх@dp.ua 04.05.2013 10:47

VIAsat, Наша песня хороша, начинай сначала:(

VIPsat 04.05.2013 10:53

Андрюх@dp.ua, уважніше подивися, не я почав, я завершив, знявши маску зі злодія, як би він себе не вихваляв і не говорив, що він насправді не такий, який він є.

cvc 04.05.2013 11:31

VIAsat, у тебя что не пост то шедевр, сборник юморесок можно составить:)

Андрюх@dp.ua 04.05.2013 12:31

Цитата:

Сообщение от VIAsat (Сообщение 108351)
Андрюх@dp.ua, уважніше подивися, не я почав, я завершив, знявши маску зі злодія, як би він себе не вихваляв і не говорив, що він насправді не такий, який він є.

Да нет, в том то и дело, что именно ты начал это! Кидка как такового не было ведь, на деньги ты не пострадал, так что зря ты все это затеял! Твоего оппонента не защищаю и не порицаю, мне фиолетово, как там накрутчики друг друга дрючат;)

VIPsat 04.05.2013 12:38

Андрюх@dp.ua, якщо ти вважаєш, що відмова розраховуватись, за надану послугу не кидок, то звернись до модераторів, щоб вони це прописали в правилах маркету і виділити це жирним червоним шрифтом.

Андрюх@dp.ua 04.05.2013 12:55

VIAsat, Почему ты не работал по предоплате? Человек то новый, но ты ему почему-то поверил. Кого теперь винить?

freelancer 04.05.2013 12:59

Цитата:

Сообщение от VIAsat (Сообщение 108368)
Андрюх@dp.ua, якщо ти вважаєш, що відмова розраховуватись, за надану послугу не кидок, то звернись до модераторів, щоб вони це прописали в правилах маркету і виділити це жирним червоним шрифтом.

О чём разговор?! Ведь сказано было ранее, если будете продолжать, нужно тогда озвучить предмет спора и сумму упущенной выгоды. Зачем выносить сюда то, что не можешь озвучить вслух? Такое впечатление, что вы сам с собой спорите и сами себе доказываете что-то уже пару страниц...:)

VIPsat 04.05.2013 14:03

Цитата:

Сообщение от freelancer (Сообщение 108370)
озвучить предмет спора

пообіцяв мені як бартер програму, а потім відмовився її давати

Цитата:

Сообщение от freelancer (Сообщение 108370)
и сумму упущенной выгоды

Можливо ти питав про кількість, так, як суми в бартерному договорі не було і навіть не розумію, де вона там могла взятися? Кількість - 1 штука.

freelancer, таке враження, що ти читав не уважно. Писати кожному конкретно я втомився. Та і не маю більше бажання. Метою моєї писанини було показати кидалу і доказати це. Якщо читаючи ти думав про Химині кури, то звісно ж що ти нічого не зрозумів.
Якщо ти не вмієш вчитися на чужих помилках, тоді вчись на своїх.

GLOOMER 04.05.2013 20:48

Цитата:

Сообщение от VIAsat (Сообщение 108374)
пообіцяв мені як бартер програму

чтобы не было такой писанины = нужно брать предоплату ... уже проверено временем, что у большинства обещающих после решения своего вопроса сбоит память ...

Текущее время: 16:49. Часовой пояс GMT +3.