![]() |
Цитата:
|
про гарантію ми говорили то дого як Ви попросили продати ноут без НДД!
це раз по друге як я можу гарантувати роботу ноутбука в якого Ви свої запчастини поставили! Добавлено через 2 минуты Цитата:
Цитата:
людина захотіла вибрати інший ноут я дав посилання і сказав вибирати - ігнор відправив цей ноут як і захотіла людина |
Цитата:
Добавлено через 15 минут Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я не стаю на бік жодного, я пропоную свій варіант вирішення таких ситуацій. Сам повертав ноут, бо в клієнта "танки не пішли". А по факту він поставив іншу вінду, але не поставив відеодрайвер. І хоча його претензію я вирішив, повторно відправляти не став. Чи варто казати, що цього ноута в мене вже давно немає. І я впевнений, що він і досі працює у того, хто знає як ним правильно користуватися. |
Цитата:
|
Lukkyk
Ви адекватна людина?? чи не зовсім?? Я сказав поверніть ноут я занесу в СЦ Ви хотіли інший ноут - я сказав ОК без проблем - вибирайте В той самий день як я отримав ноут я перепрошив обіос і відправив його назад в той самий день, навіть не куда не ніс у Вас злетів біос на мою думку через те що скидали батарейку і міряли її вольтаж (з якою метою незнаю) я проблему рішив в друге попроблема настала що треба було ОЗУ, поставити ту яка була бо там якийсь режим дуал, я з своєї сторони запропонував обміняти ту на ту як Ви хочете і закрити питання -Ні Ви дальше починаєте шукати проблеми щоб я Вам продав ту і Ви цю залишите собі для чого собі залишати якщо в неї немає того режиму дуал - Ви оприділітися вже з ноутом і по житті так само оприділітся - вся переписка викладена П.С. і доречі хватить свої пости редагувати, крім того в такій же темі як тут ми переписуємся це не гарно, сказали слово дотримуйтесь а не редагуйте кожний пост ЗА свої слова треба відповідати як в житті так і Мережі |
Батарейку виймав провiрити напругу , пiсля того як ноут почав начинати запуск через три хвилини , i скидання на дефолт не допомогали . Це все видно з переписки , як i те що я хотiв повернути грошi коли вернув ноут вам . Чому ви звинувачуваете мене в неадекватностi ? Що не нормального в тому що покупець заплативши грошi i виявивши що продукт працюе не нормально , почав намагатись захистити своi iнтереси гарантiйними домовленностями ? Пости редагую для бiльш чiткого опису ситуацii , в цьому нема якихось порушень . Тiльки що вийняв батарейку , вставивши бачу що бiос збився на дефолт але ноут працюе нормально
|
А що то за така цікава тема діставати батарейку?) Якщо її витягнути то зіб'ється на дефолт. Не подобається вона вам, так змініть її і налаштуйте час/дату і порядок запуску пристроїв....
|
Текущее время: 16:54. Часовой пояс GMT +3. |