![]() |
Цитата:
Забывать не будем, но до 8 числа никто уже ничего не успеет сделать :) |
simpa, просто 7-8 числа робочі дні (в тому числі і для пошти), а далі знову вихідні. А взагалі обговорювання терміну броні доцільніше вести в личці або набери мене (номер скинув)
ПС відправив, трек номер в личці ППС покупець товар отримав, відписався в личці |
Ціна - 50 грн. В продажі сімка з тарифом МТС Регіональний, останні 1.5 року працювала як накопичувач-віддавач перевідних, лівих дзвінків не має бути (сам також нікому не дзвонив), код 050. На рахунку біля 10 грн, в комплекті тільки сім (в помічнику не реєстрував). В даному тарифі можна замовити пакет СМС (50) за 7 грн. Також підходить для недовгих (до 5 хв) дзвінків на МТС для абонентів інших операторів (перші 5 хвилин безкоштовні не враховуючи ПЗЗ 50 коп), зате посекундна тарифікація і по всій теритоії України. Можна підключити послугу 25 хвилин на інші мережі за 10 грн.
|
050-хххх-ххх беру, оплата переводными КС.
|
Yurik, набери мене (номер в личці)
У вівторок буду в Києві по своїх справах, можлива передача з рук в руки |
Номерок получил!Спасибо за сотрудничество!
|
В зв"язку з тим, що в номерів позакінчувався термін активації:plak: продаж припинений (я так зрозумів що десь в середині серпня їх повирубували). Якщо комусь потрібно для колекції чи для відновлення (якщо є зв"язки в МТС) - подарую. На вихідних тема переїде в архів.
|
Текущее время: 04:12. Часовой пояс GMT +3. |