![]() |
Sie ME45
Вложений: 5
Продам легендарного семена ME45 Winter Edition(сріблястий корпус з малиновою підсвіткою).
Телефон функціонально робочий. Один мінус - затерті клавіші. Телефон пропатчений. Список патчів, що стоять , і фул-флеші скину після купівлі. Можу і відмінити всі патчі. В комплекті також іде коробка від нього, зарядка, CD. Акум правда слабуватий,- вік бере своє. В режимі очікування тримається десь зо три дні(залишкова ємність порядку 300mA). Тож можу хіба порадити тому, хто купить, що зараз на Україні нормальні акуми до месера можна брати такі: Craftmann, Avalanche і фірмові "Євросети". В архіві копії екранів. Початкова ціна - 65 грн. Крок ставки - кратна 5 грн. Завершення аукціону - 18 годин після останньої ставки. Оплату прийму на WMU або картку Форуму. Доставка за рахунок покупця через Укрпошту. Зв'язок - сюди і в приват. |
65
|
70
|
75
|
80
|
85
|
90
|
95
|
Цитата:
|
100
|
105
|
110
|
Бой до победного конца или самой смерти :D
|
115
|
120грн. 00коп.
|
О, торги пішли. В такому випадку комлектую месера своїм новим акумом.
Під кроком ставки, я розумів мінімальний крок ставки, тобто приріст в ціні не менше 5 грн. |
й
Добавлено через 2 минуты Цитата:
исправляй цену. И забанить не могу, скажут что модер такой наглый себе решил забрать телепон :sm16: Добавлено через 21 минуту anBEERs, а вообще, я посмотрел по вам статистику. так вы во всех темах апаете и покупок я не увидел. Тупо набиваем посты и троллим ? Интересно. далее последует вариант типа я пас снимаю ставку ? |
Цитата:
|
Цитата:
|
All free, ну а я о чем )))
Добавлено через 33 секунды anBEERs, шаг ставки 5 грн. так что правь пост. для непонимающих! Шаг ставки автор поставил 5 грн, а о получится бедлан с копейками и тд.Я не против кратных сумм, а не копеек! Только по той причине что я как модер пригимаю участие в аукционе. я не выда л красной карточки и ли пока не забанил и вообще отписываюсь о своих действиях как модератора (а то расслабились, типа отчета подавай )))))) |
Цитата:
|
Щоб це все діло не затягувати, поправив шапку.
Крок ставки - кратна 5 грн. -> 5,10,15... |
125
|
Цитата:
|
Всім дякую за увагу.
Торги завершені. Вітаю BeePlus з покупкою! P.S. Для інших поціновувачів сіменсів кажу, що може будуть ще. |
оки отписался в личке.
|
Текущее время: 20:05. Часовой пояс GMT +3. |