![]() |
Вихід із корпорації КС
Цена: 50-100 грн
Количество:1 раз Местонахождение:Тернопіль Оплата:Приват Банк Связь:066 397 47 10, 067 353 29 10 Суть в тому що моя жінка має номер в корпорації київстар, тариф не підходить, хочете вийти і підключити собі мінімальний (лише звінки на КС і все , без всяких інтернетів і хвилин на інших операторів) Не можу вийти з корпорації бо в ній є борг чужих людей, сам координатор - чуток не адекватний ,розмовляти з ним - не можливо питання - Чи можно якось вийти з цієї ситуації стороннім шляхом? |
Я конечно понимаю, что предложенный вариант не совсем приятный, а что если твоей жене использовать услугу "Комфортный переход" и спетлять с корпорации такой с заменой номера... если конечно на корпе возможно настроить такую услугу. Это чисто как вариант, раз есть проблема.
|
если номер в минус уйдет, услугу отключат.
|
htc, как по мне (если конечно номер не особо важен) со своей стороны наказать оленя-координатора загнав еще и свой номер в глубокий минус, например звонком за бугор.
|
а через Кс на таких координаторов никак нельзя повоздействовать?
|
Sanioktlf - Якшо річ іде про інший номер, то простіше нову сім карту взяти, але номер вже в КС коло 6-7 років :(
Василий П - якшо в мінус загнати то відповідно і сам незможу користуватись, і буде неактуальним, а чекати поки його відключать, і чи підключити можно потім знову без поняття чи можливо таке alex_b - нажаль номер якраз і важний, саме обідно те що на номеру, на рахунку ніколи не було менше 100 грн , завжди був +100 + 200 грн (брав предоплату на посилки які відсилав наложеним платежем) Alex - в мене є знайомий в КС каже треба через нього, він координатор групи, чекаю вже 4 місяця коли борг люди погасять - з 250 грн вже виріс до 400 грн. сам перехід з Корпорації 107 грн + 25 (вроді так) ну це розумію шо треба заплатити, ну але шоб вийти з копорації оплачувати чужі борги це вже діло принципу. Хотя знайомий казав шо десь в інтернеті найшов людину зі Львова працівника КС але вроді "якийсь на вищому рівні" шо попробує вийти на нього і запитатись. сам сижу в тій корпорації але в мене тарифний план 1,70грн в день (вроді або 1,5) а в жінки десь 2,7грн(бо є мегабайти які ніколи і так не використовує) |
htc, якщо важливий номер - може простіше погасити 400 грн і отримати власний номер?
|
номер то важливий бо вся родина, і друзі знають його.
але за когось платити чужий борг..... :( якось воно навіть на підсвідомому рівні тошно надіюсь на знайомого в КС, або тут може хтось найдется хто поможе |
Номер в корпорации, не совсем ваш, поэтому выводите с оплатой долга, за 50-100грн думаю никто нормальный в компании Киевстар рисковать не будет, вылетит с работы за ваше пиво )))
Оплати и спи спокойно PS: пользуйтесь припейдом и не будет проблем в будущем, а то экономим как физ лицо, по тарифам юр лица, а потом плачем PPS: напоминает истории с машинами из Польши и Литвы, где вы соучредитель, но... все мы прекрасно знает чем в итоге это закачивается, когда авто забирают... Не в обиду, эта история с номером поучительна и похожа на яркий пример с машиной Пользуйтесь всем легальным и спите спокойно, удачи |
Цитата:
|
Текущее время: 08:44. Часовой пояс GMT +3. |