![]() |
Планшет Miotex - Miotab MT706UA
Ціна:
Кількість: 1шт. Опис: http://www.miotex.com/index.php?mod=...Details&id=155 Незначне б/в, явних ознак користування немає. В комплекті: планшет зі стілусом, кабель мініюсб-юсб, зарядний пристрій, коробка, незаповнена і без печатки гарантійка. Продаю із-за непотрібності. Більшість часу він пролежав без потреби. Фото: при потребі зроблю, планшет точно такий же, як на лінку вище. Місцезнаходження товару: в наявності в мене вдома. Спосіб оплати: карта Приватбанкy Доставка: Укрпочта чи Нова Пошта - за рахунок покупця Зв'язок: повідомлення, [email protected] |
450
|
Бронь. Прохання фото, особливо цікавить стан екрану, бо резистивний. І питання - як реалізоване наступне:
> Підтримка зовнішнього 3G модема тобто можна наприклад Huawei E1550 через кабель під'єднати до пристрою? |
Цитата:
Зараз пофотографую, завтра викладу фото. |
Якщо не використовували модем - то ок, розберуся. Зрештою, я це більше з цікавості спитав, планую вайфай.
Якщо стан на фотках буде як заявляється - беру. |
Вложений: 7
|
Дякую!
Прошу реквізити в ЛС. |
Фото робив ввечері, не дуже якісні вийшли. На задній кришці, під деяким кутом перегляду видно не дуже помітні царапини, також уважно придивившись, помітив маленьку, непомітну мені на відстані 30 см, від очей царапину. Постараюсь сьогодні ці ознаки використаня сфотографувати так, щоб вони були помітні і завантажу ці фото для перегляду.
|
Ну якщо це не екран - то не так і страшно, все таки річ не нова з коробки. ДОбре, чекаю на фотки, але не думаю що вони вплинуть:)
|
Вложений: 8
Вложение 4795
Вложение 4796 Вложение 4797 Вложение 4798 Вложение 4799 Вложение 4800 Вложение 4801 Вложение 4802 Хотів сфотографувати подряпини, але їх чомусь не видно. Їх і так майже не видно. На екрані тільки довго вдивляючись можна побачити незначну, непомітну подряпинку, так просто вона непомітна. |
Текущее время: 11:38. Часовой пояс GMT +3. |