Igorek не серйозна людина. Спершу нормально домовилися, що я купую в нього два пакети по 20 грн кожен, обов’язковою умовою у мене була наявність холдерів з кодами пін і пак, ми це обговорили; оплата по факту одержання (+5 грн з мене за рекомендаційний лист).
Отримав пакети тиждень назад, але виявив, що один із холдерів «лівий», попросив пошукати справжній, у відповідь була згода, і зачекав з оплатою, так як для мене цінність того недоукомлектованого не з моєї вини товару впала, це все рівно, що телефон прислати без акумулятора. Я сам поїхав у відпустку і не було часу дьоргати його питаннями, як там пошуки холдера, тут через тиждень об’являється та звинучачує мене, що я забув оплатити і з мене ще й пиво. На мої закиди, що товар прийшов не таким, як ми домовлялися і пропозицію скинути ціну на 5 грн або прислати хоча б фото холдера, у відповідь – або плати 45 грн, або якщо щось не влаштовує, повертай. На спробу дізнатися долю холдера ніякої реакції, плати і все. Хоча ми заздалегідь обговорили всі деталі того, що мене мало б влаштовувати, а за гроші він мовчав на протязі тижня, дуже треба були значить. Повертати товар я не став, так як пакети вже задіяні, оплатив всі 45 грн, бажаю герою поста благополуччя у справах.
Угода дрібна, але гнилий підхід людини від цього не змінюється.
Последний раз редактировалось Sagax; 20.03.2013 в 19:17.
|