Показать сообщение отдельно
Старый 01.09.2011, 22:29   #308
Местный

Поблагодарили 212 раз(а) в 101 сообщениях

Цитата:
Сообщение от htc Посмотреть сообщение
а на рахунок того щоб удаляти теми в яких ніхто не відписувався це не логічно, таке враження шо саме Ви ніколи нічого не продаєте. як то кажуть " на кожен товар є свій покупець " і потрібен час.
htc, згідний, я не "професійний мобільщик", і за рахунок маркету не живу (так іноді приємний бонус). Але варто також і стимулювати продавців реально дивитися на речі для уникнення таких казусів.

Цитата:
А ті люди які наприклад займаються нерухомістю? В них продажі інколи тривають і 3, і 9, атой 12 місяців шоб щось продати. Такшо Ваша пропозиція не актуальна
Тобі не здається, що це не зовсім коректне порівняння?

47o, я не виставляю претензій особисто тобі, якщо так здалося - вибачай (твої теми були перші в списку з такими незручностями для перегляду, тому і зіслався на них). Просто попросив всіх продавців дбати про зручність для перегляду потенційних покупців і максимально заносити всю інформацію.

Цитата:
зустрічав на інших форумах, є така функція (кнопочка), "підняти тему" своєрідний апп,але не потрібно нічо дописувати.
Функція корисна, і я двома руками за. Але тоді напевно буде важче для модераторів відслідковувати передчасне підняття теми
Dfg вне форума   Ответить с цитированием