Цитата:
Сообщение от htc
а на рахунок того щоб удаляти теми в яких ніхто не відписувався це не логічно, таке враження шо саме Ви ніколи нічого не продаєте. як то кажуть " на кожен товар є свій покупець " і потрібен час.
|
htc, згідний, я не "професійний мобільщик", і за рахунок маркету не живу (так іноді приємний бонус). Але варто також і стимулювати продавців реально дивитися на речі для уникнення таких казусів.
Цитата:
Сообщение от htc
А ті люди які наприклад займаються нерухомістю? В них продажі інколи тривають і 3, і 9, атой 12 місяців шоб щось продати. Такшо Ваша пропозиція не актуальна
|
Тобі не здається, що це не зовсім коректне порівняння?
47o, я не виставляю претензій
особисто тобі, якщо так здалося - вибачай (твої теми були перші в списку з такими незручностями для перегляду, тому і зіслався на них). Просто попросив всіх продавців дбати про зручність для перегляду потенційних покупців і максимально заносити всю інформацію.
Цитата:
Сообщение от htc
зустрічав на інших форумах, є така функція (кнопочка), "підняти тему" своєрідний апп,але не потрібно нічо дописувати.
|
Функція корисна, і я двома руками за. Але тоді напевно буде важче для модераторів відслідковувати передчасне підняття теми