Цитата:
Сообщение от Emkill
tkalych,да, не покупал, это мое сугубое ИМХО. Я расценил твой пост не как просьбу, а как принуждение.
|
Тому я все пояснив...
Добавлено через 29 минут
Цитата:
Сообщение от Shulz
А не устраивает то ,без чего эта программа лично для меня не имеет особого интереса - ограниченный функционал переводных денег для ПРОСТЫХ,не продвинутых,пользователей.
|
Програмка розроблялась під користувачів, які часто користуються послугою "переказ коштів":
Скрытый текст (Вы должны быть зарегистрированы и написать 5 постов на форуме):
You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
|
Тому і передбачалось, що такий користувач вміє, які мінімум, підключити свій мобільний телефон через блютуз до компа (чи підключити модем до usb-порта + налаштувати все). Виявилось, що дійсно, частина користувачів були не надто "просунуті". Але усім бажаючим ми БЕЗКОШТОВНО допомагали (і продовжуємо допомагати) налаштувати все! До того ж фактично програму необхідно налаштувати тільки один раз, а всі подальші оновлення інсталюються в ту саму папку і використовують ті самі з"єднання. Частині користувачів я налаштовував з"єднання через TeamViewer. Так що технічну підтримку ми надавали усім бажаючим і в повній мірі! До того ж робили їх більш "просунутими" користувачами!