![]() |
![]() |
#1 |
Пользователь
Поблагодарили 19 раз(а) в 13 сообщениях
|
![]()
Ціна: 50 грн/міс
Кількість: 1 шт Опис: В наявності 1 вільне місце в YouTube Premium Family. Все офіційно без жодних лівих обхідних шляхів зі змінами регіону, тобто регіон як є: Україна З підпискою YouTube Premium Family ви можете: - Заощаджувати на підписці. YouTube Premium Family є найбільш економним варіантом з Premium підписок. Для порівняння: тариф "індивідуальний" - 99 грн/місяць, тариф "студентський" - 59 грн/місяць - можливість дивитися відео на YouTube без реклами - використовувати програму YouTube у фоновому режимі тобто з'явиться можливість згортати програму YouTube і відео при цьому не зупинятиметься - завантаження спеціальної кнопки відеороликів з метою подальшого їх перегляду без підключення до інтернету - у передплату YouTube Premium входить YouTube Music Premium - можливість дивитися відео у додатку "YouTube Дітям" без реклами Оплата: на банківську карту або крипту Зв'язок: особисті повідомлення маркету/форуму або Telegram
Я на форумі Последний раз редактировалось vlady; 06.04.2025 в 14:59. |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | leganza (25.03.2025) |
![]() |
#2 |
Бывалый
Поблагодарили 366 раз(а) в 203 сообщениях
|
![]()
тлг
Добавлено через 7 часов 59 минут Все пройшло успішно. Рекомендую до співпраці
я на форуме Последний раз редактировалось leganza; 25.03.2025 в 20:20. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | vlady (25.03.2025) |
![]() |
#4 |
Пользователь
Поблагодарили 19 раз(а) в 13 сообщениях
|
![]()
![]() |