|
25.04.2017, 03:19 | #1 |
Новичок
Поблагодарили 9 раз(а) в 6 сообщениях
|
Супер МТС Легкий Плюс / Легкий Інтернет
Ціна: - (відміна пропозиції)
Кількість: Опис: документ на зміну власника номеру/-ів Місцезнаходження: Львів Оплата: Доставка: Нова пошта (оплата за рахунок покупця) Зв’язок: особисті повідомлення в Маркеті. У зв'язку з неможливістю передачі номерів третім особам зі збереженням тарифу через політику МТС, в результаті чого я не можу виконати своїх обов'язків, тому я вимушений повністю зупинити свою пропозицію. Ці номери, які я виставляв на продаж або безкоштовну передачу усім бажаючим, будуть закриті (закриття договорів з МТС без збереження цих номерів). З форумчанами @rostislavk та @Roman_UA, з якими я попередньо домовився про передачу номерів, я зв'яжуся по телефону або тут на форумі завтра (7 травня) особисто. Дана тема нехай побуде поки тут, щоб всі зацікавлені особи ознайомилися з цією інформацією. Протягом тижня закрию та перенесу до архіву. Вибачаюсь перед тими, хто мав марні надії отримати ці тарифи та зацікавився моєю пропозицією! Деталі: Показать текст
Я на red-forum.com Последний раз редактировалось Goodok; 06.05.2017 в 23:18. |
28.04.2017, 15:17 | #3 |
Новичок
|
До 3-го травня призупиняю пропозицію про продаж номерів з тарифами Л+/ЛІ. В МТС заявляють, що при зміні власника номера, коли новим власником є фізособа, тариф залишається незмінним лише в тому разі, якщо це загальнодоступний для підключення контрактний тариф, а Л+/ЛІ не є загальнодоступним. Тому при передачі цих номерів новому власнику поки немає впевненості, що тариф збережуть.
Зараз намагаюся передати номер форумчанину @rostislavk. За результатами цього буду приймати рішення про подальшу передачу інших номерів. @MASolomko, мені поки ніхто не дзвонив. Призупиняємо домовленість, поки я не знайду спосіб передати номер зі збереженням тарифу.
Я на red-forum.com Последний раз редактировалось Goodok; 28.04.2017 в 15:22. Причина: mention MASolomko |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: | Roman_UA (28.04.2017), rostislavk (28.04.2017) |
28.04.2017, 16:31 | #4 | |
Да трам же тарарам!
Поблагодарили 33 раз(а) в 22 сообщениях
|
Цитата:
Я думал, что тебе сразу позвонил в тот день после получения твоего номера. Если там сильно проблематично, то даже после нахождения способа, мой знакомый вряд ли согласится этим заниматься. Спасибо за внимание! |
|
06.05.2017, 21:43 | #5 | |
Пользователь
Поблагодарили 17 раз(а) в 15 сообщениях
|
Цитата:
|
|
28.04.2017, 16:42 | #6 |
Новичок
|
@MASolomko, это причуды МТС. К сожалению, ничего не могу с этим поделать. Не люблю эту конторку из-за их проблемных процедур. Кто там и что курил, когда такое придумывал? (риторический вопрос.) Если мне не удастся разрешить этот вопрос, я сниму это объявление. Пока ожидаю чем закончится история с rostislavk.
28.04.2017, 17:17 | #7 |
Пользователь
Поблагодарили 15 раз(а) в 14 сообщениях
|
Goodok, все переригистрируется с тарифом который нужен. ЛЕГКИЙ + и ЛЕГКИЙ ИНТЕРНЕТ не являются корпоративными тарифами. Похожая ситуация возникла когда передавал пару номеров форумчанину TSA, но там все решилось по звонку руководства этому эксперту. Тот сотрудник , который не хочет делать с сохранением тарифа , не осведомлен. Настаивайте на том что бы связывались с главным офисом для уточнения . Там им обьяснят что переригистрация возможна с текущим тарифом , если он не является корпоративным или индивидуальным.
|
Пользователь сказал cпасибо: | tsa (09.05.2017) |
28.04.2017, 21:15 | #8 |
Новичок
|
@mega-fun, да, я тоже так знаю, что это возможно. И номера с этими тарифами мигрировали на мою корпу с сохранением тарифа и без этих нюансов. Это было в августе прошлого года. Но сейчас сотрудники МТС, которые делают смену собственника номера, включают дурку. И нужно потратить немало своего психического ресурса, чтобы добиться своего. Я подожду чем закончится передача номера @rostislavk и буду думать что с этим делать. Ему отказали в ЦОА на Крещатике. Если получится, отдам форумчанам за просто так. Если нет, отключу эти номера и всё.
29.04.2017, 13:49 | #10 |
Новичок
|
@kobychany, продаю Л+ за 100 або віддаю за безкоштовно, якщо попросите. Але, як вже говорилось вище, до 3-го травня призупиняю свою пропозицію, доки не виясню з МТС можливість зміни власника номера зі збереженням тарифу, про що відпишусь тут. В іншому разі, приберу це повідомлення про продаж номерів та закрию договора з МТС (припиню обслуговування цих номерів).