Red Forum Market  

Вернуться   Red Forum Market > Другое > Мусоропровод

Важная информация

 
 
Опции темы Опции просмотра
Старый 09.06.2012, 07:59   #11
Новичок
 
Регистрация: 17.05.2011
Адрес: Ніжин
Сообщений: 10
Сказал(а) спасибо: 62
Поблагодарили 31 раз(а) в 17 сообщениях
По умолчанию

Акція небаченої щедрості) Дарується чимало акційних старпаків Діджус з красивими номерами. Запечатані, нові, неактивовані, термін дії до 31.12.2012.
 Показать текст




Головна умова – приватне, некомерційне використання номера набувачем. Тобто обдаровуваний свідомо зобо’вязується у подальшому не продавати, не обмінювати і/або не відчужувати номер будь-яким іншим способом, що має на меті вигоду, як-то отримання грошей, послуг, товарів, сала-мняса-мила-цигарок тощо). Тобто можна також передаровувати номер, забравши звідси, скажімо, для дружини, тещі, коханки, коханця чи шефа – але у такому разі набувач має чітко й зрозуміло довести до відома фактичного отримувача номера зміст цих умов та отримати його (її) усвідомлену згоду їх дотримуватися.

Запорукою дотримання вищеописаного обмеження покликана служити виключно така химера, як совість, добре ім’я та репутація форумчанина, який при бажанні отримати номер у подарунок публічно засвідчує у цій темі свою згоду з умовами дарування шляхом короткого запису у вільній формі. І якщо потім номер засвітиться десь-таки у маркеті Червоного чи на якийсь Аукрі – ну, ви понєли, хто набувач після цього...

Номери віддаються цілком безоплатно, набувач лише компенсує вартість пересилки Укрпоштою (доставка мною до відділення пошти теж у подарунок ). Разом з тим не відмовлюся від невеличких сум пожертвувань у формі перевідних МТС або інших благ, виключно для покращення життя вже сьогодні. Це уточнення у жодному разі не є зобов’язуючим – старпак із номером можна отримати цілком надурняк – а лише добрим побажанням. (до модераторів: якщо на вашу думку, це побажання порушує правила теми, прошу видалити його нафіг разом із цим запитом до модерів ).

Традиційно, перевага надається старим форумчанам та тим, кого знаю з доброго боку у маркеті. Вибір обдаровуваного не коментується, також лишаю за собою право відмовити у даруванні без пояснення причин.

УПД (губозакатна машинка): при даруванні застосовується принцип розумної помірності, і по замовчуванню припускається, що кожен бажаючий отримує не більше одного номера на руки (тобто зразу всі не віддам ).

Последний раз редактировалось Mallavar; 20.07.2012 в 21:28. Причина: Уточнив умови дарування
Mallavar вне форума   Ответить с цитированием
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Advoc@te (09.06.2012), day (09.06.2012), Dfg (09.06.2012), mixa (20.06.2012), Oberon (01.12.2012), volf (15.06.2012)
 


Здесь присутствуют: 2 (пользователей: 0 , гостей: 2)
 

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход


Текущее время: 20:01. Часовой пояс GMT +3.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot