Red Forum Market  

Вернуться   Red Forum Market > Другое > Архив

Важная информация

Закрытая тема

Опции темы Опции просмотра
Старый 28.04.2017, 15:17   #1
Новичок

Поблагодарили 9 раз(а) в 6 сообщениях

До 3-го травня призупиняю пропозицію про продаж номерів з тарифами Л+/ЛІ. В МТС заявляють, що при зміні власника номера, коли новим власником є фізособа, тариф залишається незмінним лише в тому разі, якщо це загальнодоступний для підключення контрактний тариф, а Л+/ЛІ не є загальнодоступним. Тому при передачі цих номерів новому власнику поки немає впевненості, що тариф збережуть.

Зараз намагаюся передати номер форумчанину @rostislavk. За результатами цього буду приймати рішення про подальшу передачу інших номерів.

@MASolomko, мені поки ніхто не дзвонив. Призупиняємо домовленість, поки я не знайду спосіб передати номер зі збереженням тарифу.

Последний раз редактировалось Goodok; 28.04.2017 в 15:22. Причина: mention MASolomko
Goodok вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Roman_UA (28.04.2017), rostislavk (28.04.2017)
Старый 28.04.2017, 16:31   #2
Да трам же тарарам!

Поблагодарили 33 раз(а) в 22 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Goodok Посмотреть сообщение
@MASolomko, мені поки ніхто не дзвонив. Призупиняємо домовленість, поки я не знайду спосіб передати номер зі збереженням тарифу.
Благодарю за уведомление.)
Я думал, что тебе сразу позвонил в тот день после получения твоего номера. Если там сильно проблематично, то даже после нахождения способа, мой знакомый вряд ли согласится этим заниматься.

Спасибо за внимание!
MASolomko вне форума  
Старый 06.05.2017, 21:43   #3
Пользователь

Поблагодарили 17 раз(а) в 15 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Goodok Посмотреть сообщение
До 3-го травня призупиняю пропозицію про продаж номерів з тарифами Л+/ЛІ. В МТС заявляють, що при зміні власника номера, коли новим власником є фізособа, тариф залишається незмінним лише в тому разі, якщо це загальнодоступний для підключення контрактний тариф, а Л+/ЛІ не є загальнодоступним. Тому при передачі цих номерів новому власнику поки немає впевненості, що тариф збережуть.

Зараз намагаюся передати номер форумчанину @rostislavk. За результатами цього буду приймати рішення про подальшу передачу інших номерів.

Чому заглохла тема, 3 травня пройшло,цiкаво як пройшло переоформлення @rostislavk.???
kobychany вне форума  
Закрытая тема