Red Forum Market  

Вернуться   Red Forum Market > Другое > Жизнь Маркета

Важная информация

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 22.03.2020, 21:51   #1
Новичок

Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от htc Посмотреть сообщение
про гарантію ми говорили то дого як Ви попросили продати ноут без НДД!

Навiщо ви обманюете громаду ? З переписки видно що ноут я зразу мав брати без hdd, про гарантiю ми договорились вже потiм , перед купiвлею

Добавлено через 15 минут
Цитата:
Сообщение от fudor Посмотреть сообщение
htc, продаєш ноути за нормальними цінами і потім ще так морочити голову?
Ви кажете як продавець б/у ноутбукiв . Я ж як покупець, вiдповiм вам, що трачу важко заробленi грошi i потiм ще так морочити голову ?

Последний раз редактировалось Lukkyk; 22.03.2020 в 23:03. Причина: Добавлено сообщение
Lukkyk вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.03.2020, 16:48   #2
Особый статус

Поблагодарили 209 раз(а) в 90 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Lukkyk Посмотреть сообщение
Ви кажете як продавець б/у ноутбукiв . Я ж як покупець, вiдповiм вам, що трачу важко заробленi грошi i потiм ще так морочити голову ?
Я мабуть невірно висловився. Я завжди з розумінням ставлюсь до покупців і теж даю гарантію. АЛЕ, якщо з будь-якої причини ноут не підійшов, віддаю гроші і забираю ноут. Скажу чіткіше - хай не морочить собі голову ні один, ні інший. Всі лишились при своїх інтересах і розбіглися. Ви шукайте ноут у іншого продавця, а продавець знайде собі клієнта (тим більше з його цінами). На практиці це було б набагато краще, ніж те, що ви отримали зараз. Уже б і забули обидва.
Я не стаю на бік жодного, я пропоную свій варіант вирішення таких ситуацій. Сам повертав ноут, бо в клієнта "танки не пішли". А по факту він поставив іншу вінду, але не поставив відеодрайвер. І хоча його претензію я вирішив, повторно відправляти не став. Чи варто казати, що цього ноута в мене вже давно немає. І я впевнений, що він і досі працює у того, хто знає як ним правильно користуватися.

Последний раз редактировалось fudor; 23.03.2020 в 22:18.
fudor вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Lukkyk (23.03.2020)
Старый 24.03.2020, 11:24   #3
Новичок

Цитата:
Сообщение от fudor Посмотреть сообщение
АЛЕ, якщо з будь-якої причини ноут не підійшов, віддаю гроші і забираю ноут. Скажу чіткіше - хай не морочить собі голову ні один, ні інший. Всі лишились при своїх інтересах і розбіглися. Ви шукайте ноут у іншого продавця, а продавець знайде собі клієнта .
У тiм то й справа що продавець не хотiв повертати грошi а прийнявся звинувачувати мене у тому що я замiнив материнку . Звинувачував навiть не розiбравшись . Ви також не розiбравшись , i напевне даже не читаючи переписку зразу проявили корпоративну пiдтримку продавцевi . Бачу що начхати i продавцевi i вам на те що були домовленностi перед купiвлею товару

Последний раз редактировалось Lukkyk; 24.03.2020 в 12:27.
Старый 24.03.2020, 12:56   #4
Бывалый

Поблагодарили 136 раз(а) в 77 сообщениях

Lukkyk
Ви адекватна людина?? чи не зовсім??
Я сказав поверніть ноут я занесу в СЦ
Ви хотіли інший ноут - я сказав ОК без проблем - вибирайте
В той самий день як я отримав ноут я перепрошив обіос і відправив його назад в той самий день, навіть не куда не ніс
у Вас злетів біос на мою думку через те що скидали батарейку і міряли її вольтаж (з якою метою незнаю)
я проблему рішив
в друге попроблема настала що треба було ОЗУ, поставити ту яка була бо там якийсь режим дуал, я з своєї сторони запропонував обміняти ту на ту як Ви хочете і закрити питання
-Ні Ви дальше починаєте шукати проблеми щоб я Вам продав ту і Ви цю залишите собі
для чого собі залишати якщо в неї немає того режиму дуал - Ви оприділітися вже з ноутом і по житті так само оприділітся - вся переписка викладена

П.С. і доречі хватить свої пости редагувати, крім того в такій же темі як тут ми переписуємся це не гарно, сказали слово дотримуйтесь а не редагуйте кожний пост
ЗА свої слова треба відповідати як в житті так і Мережі
htc вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.03.2020, 13:13   #5
Новичок

Батарейку виймав провiрити напругу , пiсля того як ноут почав начинати запуск через три хвилини , i скидання на дефолт не допомогали . Це все видно з переписки , як i те що я хотiв повернути грошi коли вернув ноут вам . Чому ви звинувачуваете мене в неадекватностi ? Що не нормального в тому що покупець заплативши грошi i виявивши що продукт працюе не нормально , почав намагатись захистити своi iнтереси гарантiйними домовленностями ? Пости редагую для бiльш чiткого опису ситуацii , в цьому нема якихось порушень . Тiльки що вийняв батарейку , вставивши бачу що бiос збився на дефолт але ноут працюе нормально

Последний раз редактировалось Lukkyk; 24.03.2020 в 13:51.
Старый 24.03.2020, 13:52   #6
Пользователь

Поблагодарили 30 раз(а) в 23 сообщениях

А що то за така цікава тема діставати батарейку?) Якщо її витягнути то зіб'ється на дефолт. Не подобається вона вам, так змініть її і налаштуйте час/дату і порядок запуску пристроїв....
матвей вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.03.2020, 14:15   #7
Новичок

Цитата:
Сообщение от матвей Посмотреть сообщение
А що то за така цікава тема діставати батарейку?) Якщо її витягнути то зіб'ється на дефолт. Не подобається вона вам, так змініть її і налаштуйте час/дату і порядок запуску пристроїв....
Ноут почав довго думати перед запуском . Я вийняв ssd i свою планку памьятi , оставив тiльки ту що дав продавець , скинув бiос на дефолт але це не допогло , запуск бiос починався через три хвилини . В iнтернетi знайшов iнфу , або сiла кругла батарейка , або спортився МЕ-регiон в бioci , aбо проблема поломки залiза тому бioс довго перевiряе перед пуском . Що я зробив не правильно ?
Старый 24.03.2020, 14:23   #8
Пользователь

Цитата:
Ноут почав довго думати перед запуском . Я вийняв ssd i свою планку памьятi , оставив тiльки ту що дав продавець , скинув бiос на дефолт але це не допогло , запуск бiос починався через три хвилини . В iнтернетi знайшов iнфу , або сiла кругла батарейка , або спортився МЕ-регiон в бioci , aбо проблема поломки залiза тому бioс довго перевiряе перед пуском . Що я зробив не правильно ?
Моя "експертна" думка...Ти мав поставити лиш свій жосткий диск і запускати систему з перевстановленням її перед тим. Якщо є проблема, пишеш продавцю і ви її вирішуєте. На скільки я зрозумів це і є умова гарантії. По факту, якщо ти міняв ще оперативку(а може й ще щось, ну де гарантії що ні?!) то претензії автоматично знімаються. Якщо ти купиш до прикладу б/у телефон в магазині і зміниш в ньому панельку на свою і дисплей, бо ніби яркіше працює, а потім підеш в магазин з якоюсь претензією, то здогадайся напрямок, на який тобі вкаже продавець того магазину...Так само й ти, якби був продавцем, навряд чи прийняв би свій товар, після того як в ньому хтось лазив і щось міняв, що не обговорювалось при купівлі. Я купував у автора кілька смартів, все проходило без проблем. 1 раз моторолка погано тримала заряд, він мені вислав безкоштовно і за свій рахунок батарею. Тому мене дивує такий негатив в його бік...
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
fudor (24.03.2020), htc (24.03.2020), Mr.Alex (25.03.2020), Yahoo (24.03.2020), Андрюх@dp.ua (27.03.2020), Василий П (24.03.2020)
Старый 24.03.2020, 14:41   #9
Новичок

Цитата:
Сообщение от матвей Посмотреть сообщение
По факту, якщо ти міняв ще оперативку(а може й ще щось, ну де гарантії що ні?!)
Який же з вас експерт коли не знаете що на другiй кришцi e пломба продавця , е тiльки доступ до ssd за який домовились що буде мiй , батарейка якщо б ви прочитали переписку то побачили що нормальна 3.07 вольта . Й доступ до планок памятi . Те що пiдкину другу планку свою не обговорювалось до покупки , визнаю тiльки в тому свою провину . Я й намагався з продавцем проблему вирiшити . Усi проблеми вiд бiдностi , обговорення ситуацii можна завершувати . Нiхто тут не намагаеться розiбратись що до чого , бачу тiльки корпоративну пiдтримку продавцевi

Последний раз редактировалось Lukkyk; 24.03.2020 в 14:58.
Старый 24.03.2020, 15:11   #10
Пользователь

Цитата:
Який же з вас експерт коли не знаете що на другiй кришцi e пломба продавця , е тiльки доступ до ssd за який домовились що буде мiй , батарейка якщо б ви прочитали переписку то побачили що нормальна 3.07 вольта . Й доступ до планок памятi . Те що пiдкину другу планку свою не обговорювалось до покупки , визнаю тiльки в тому свою провину . Я й намагався з продавцем проблему вирiшити . Усi проблеми вiд бiдностi , обговорення ситуацii можна завершувати . Нiхто тут не намагаеться розiбратись що до чого , бачу тiльки корпоративну пiдтримку продавцевi
Як би вам сказати...Вам пропонувалося взяти ноут в штатній комплектації. Ви мали б якийсь термін для перевірки роботи того ноутбука і вже після того, коли все добре, могли б довстановлювати необхідне вам обладнання. Це ідеальний варіант таких от торгів. Вам запропонували обрати інший ноут, чому ви відмовляєтесь, якщо так впевнені що цей ноут проблемний?! Затримка перед запуском частіше за все через неправильний порядок пристроїв в автозапуску, виставте там він 1м і перевірте. А от вимикатися і підвисати може як через оперативку, так і битий ваш жосткий диск. На попередньому могло не бути проблем, так як розмітка на той час була інша і не чіпала биті кластери. Протестуйте його на помилки.
Ответ