![]() |
|
![]() |
#1 |
Местный
Поблагодарили 102 раз(а) в 77 сообщениях
|
![]()
Roman_UA, саме так підключають координатори а працюють з ними посередники. Ось що ви робите? Продавців з цікавими тарифами обмаль в Маркеті, давайте йх затролемо та будемо сидіти на звичайних тарифах, але все буде "за законом". Не забувайте що вас взагалі не мало бути в тій корпі, та й в іншіх теж.
|
![]() |
![]() |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#2 |
Местный
Поблагодарили 146 раз(а) в 61 сообщениях
|
![]()
В Романа хтось сидить в роумінгу і міняє тариф(може дитина) ось і не хватає грошей на сплату ап, один раз вернув назад, другий раз вже посоромився за нього просити...
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Kladoff (04.09.2023) |
![]() |
#3 | |
Linux user
Поблагодарили 202 раз(а) в 137 сообщениях
|
![]()
Вперше з таким зіштовхнувся, раніше купував лише у координаторів, або просто не розумів, що то не координатор, бо продавець вирішував всі питання.
Цитата:
І вирішили "відшити" з першого ж повідомлення?) Просто про автора писали що йде на контакт ... була така ж думка, коли вирішував перше питання по номеру, але на другому питанні з першого ж мого повідомлення "... Прохання допомогти розібратись, дякую." просто типу я не координатор і "не турбуйте мене більше!". Просто шок... Ще зауважу, що є два номери цієї корпи: один номер, якому вже пару років і питань по ньому немає і не було. Тобто я звертався тільки тоді, коли є реальна проблема, яку я не маю змоги вирішити самостійно, і просив допомогти. На цьому можна було б завершити, але автор пише Тоді можна пруф, будь ласка, що тариф було змінено саме абонентом? В корпі це взагалі можливо? Якщо проблема дійсно на моїй стороні я публічно вибачусь. Дякую. |
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Tartak (05.09.2023) |
![]() |
#4 |
Пенсионер
Поблагодарили 572 раз(а) в 245 сообщениях
|
![]()
Взагалі такі продажі потрібно розуміти, як покупку за моделлю "as is"!
Пользователь сказал cпасибо: | Себастьян Перейро (11.09.2023) |
![]() |
#6 |
Местный
Поблагодарили 399 раз(а) в 157 сообщениях
|
![]()
З автором довго співпрацював. Адекватна людина. Були деякі нюанси по тарифах, але завжди він шов на контакт та приходили до оптимального вирішення питання. Просто деякі покупці чомусь вважають, що заплативши 200 грн.будуть мати індивідуального консультанта 24/7 до кінця життя.
Тарифи досить гарні, але не вічні. Це теж потрібно розуміти. Як і те, що номер корпоративний і потрібно його використовувати як додатковий, бо корпарація сьогодні є, а завтра нема. Якщо тема закрита, то не страшно. Адекватні покупці думаю завжди зможуть звернутися до нього по своїм контактам та співпрацювати без претензій. Я теж колись купив чудовий тариф , який через день змінили. Ну таке , це життя. Але попередні мої покупки вже з'єкономили мені грошей на пару тисяч гривен мінімум. Последний раз редактировалось PrOFF; 23.09.2023 в 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Linux user
Поблагодарили 202 раз(а) в 137 сообщениях
|
![]() Цитата:
А потім ці звинувачення, що тарифи міняв я (чи мої родичі), на що доказів надано не було) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Местный
Поблагодарили 751 раз(а) в 271 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Бывалый
Поблагодарили 654 раз(а) в 329 сообщениях
|
![]()
...
Купон скидка 39 ЕВРО для Airbnb (пишите в личку) Куплю QiWi и WebMoney (WMZ, WME, WMU) = курс предлагайте личным сообщением или O956513629 Продам аккумуляторы CRAFTMANN и телефоны LENOVO, XIAOMI, HUAWEI, ZTE, TCL = ТУТ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |