![]() |
![]() |
#14 |
Пользователь
Поблагодарили 44 раз(а) в 34 сообщениях
|
![]()
Ситуація наступна.
Переможець торгів REX щось не дається чути. Спочатку через приватні мені пожалівся, що немає як заплатити по моїх умовах. Бо він живе в маленькому містечку, де є тільки Приват і Правекс. Я сказав, що добре пошукаю варіанти. pavel_good погодився допомогти мені і прийняти платіж на свою приватівську картку. Я шлю реквізити її REX-у. І після цього хлопака пропав - " ни ответа ни привета". Такщо йому велике ФЕ, так справи не робляться. Оскільки і попередні ставки не дуже підтверджуються на теперішній час, тому приймаю рішення анулювати попередній аукціон і розпочати повторний. Всі умови в першому повідомленні. Стартова ціна -130грн. P.S. Надіюсь адміністрація маркету прийме якесь рішення щодо REX-а. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Новичок
Поблагодарили 22 раз(а) в 12 сообщениях
|
![]()
Если продавец сможет прошить мультисим патч(с даные карт предоставлю) и сделать русскую раскладку как как в большинстве телефонов
(или приложить за доп $ прошив кабель) 140грн |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Пользователь
Поблагодарили 44 раз(а) в 34 сообщениях
|
![]() Цитата:
розкладка така як на малюнку, бо рідна кирилиця в семенах інакша? MutiSIM вже стоїть, тільки треба заповнити даними. кабеля будуть десь за місяць. Последний раз редактировалось vit; 19.05.2011 в 00:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |