Приходящий

Заблокирован
Реєстрація
07.08.20
Місто
Киев
"Ми стартували з 3 тис. ліжок з підведеним киснем у квітні, зараз ми маємо 23 571 ліжко з підведеним киснем.
Итого за 35млрд грн ковидного фонда которые распилили на дорогах, можно было бы обеспечить 875000 мест с кислородом. Эффективность власти не знает границ...
Магия цифр. Разве что глистов на дому выгонять кислородом.)
=="Постановлением Кабинета Министров устанавливается норматив обеспечения стационарными больничными койками в расчете не более 60 коек на 10 тыс населения, с учетом оказания специализированной (вторичной) и высокоспециализированной (третичной) медицинской помощи.с возможностью корректировать его в сторону уменьшения, в зависимости от заболеваемости и региональных особенностей. Действие постановления не распространяется на санитарно-курортные учреждения, коечный фонд которых определяется в соответствии с уровнем заболеваемости по профилю"
 
Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Реєстрація
09.08.09
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зустріч з прем'єр-міністром Казахстану Аскаром Маміним 12 листопада відбулася без участі міністра інфраструктури Владислава Криклія та посла України в Казахстані Петра Врублевського.
Їх не пустили на зустріч через виявлену підробку ПЛР-тестів, які були обов'язковою умовою для участі у заході. Про це пише Обозреватель.
«За даними джерела в Комітеті національної безпеки Казахстану, те, що довідки сфальшовані, з'ясувала служба безпеки прем'єр-міністра Маміна», - повідомляє видання.
Скандал з фальшивкою, який виставив Україну у непривабливому світлі, як пише Обозреватель, надає Криклію серйозні підстави задуматися про відставку.

УНІАН
:dash1:
 
Реєстрація
15.10.19
Місто
Жовті Води
Интересно, какие условия транша(поднятие тарифов,урезать бюджет медицины или испытания вакцины на украинцах)????
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що першими надану в рамках COWAX вакцину від коронавірусу отримають працівники галузі охорони здоров’я.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Post automatically merged:

 
Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Завтра почнуть діяти нові штрафи.

Так, у статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено покарання за перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, у вигляді штрафу від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 грн до 255 грн).

Штраф може стягуватися на місці вчинення адміністративного порушення за допомогою безготівкових платіжних пристроїв.


Накладати штрафи зможуть органи внутрішніх справ, Національна поліція, уповноважений орган охорони здоров'я, уповноважені органи Державної санітарно-епідеміологічної служби, а також органи місцевого самоврядування.

 
Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Міністр охорони здоров'я прокоментував фейк щодо начебто померлого від кисневої нестачі пацієнта, який собою пожертвував заради сина

На днях у мережі повідомили, начебто у лікарні Білої Церкви помер чоловік, який лікувався від коронавірусу. За словами волонтерки Дани Ярової, він, як і інші пацієнти, знаходилися на кисневій підтримці, яку надавали кожному протягом лише 15 хвилин через його нестачу. Тож чоловік вирішив свої 15 хвилин віддати сину, який теж хворий на COVID-19 і помер.

МОЗ відреагувало на повідомлення та перевірило лікарню. Виявилося, що ситуація з киснем у медзакладі в порядку, ніякий чоловік там не помирав останнім часом. Згодом і волонтер, яка розповіла у соцмережі про це, повідомила, що інформацію не перевіряла і не змогла знайти їй підтвердження.

Голова МОЗ Максим Степанов закликав журналістів перевіряти інформацію перед публікацією та не ображати лікарів подібними фейковими новинами.
 

Паук

Пивовар
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Днем отзвонились жене с лаборатории, можем не носить маски)) но это не точно что навсегда)
Легко отделались...
2 недели назад, во вт жена начинает кашлять, в ср утром пришла домой "меня с работы выгнали", кашляет весь день, но не сильно. Заставляю ее пить много горячего.
В чт утром говорит "не чуствую запахов", нюх просел сильно, но не полностью, вкус есть. Я уже занервничал... Прислушиваюсь к своему самочуствию. Постоянно меряет температуру - 37 не переваливает. Заставляю пить много горячего. Все так же кашляет.
В пт ощущаю, что при активных нагрузках, организм немного слабее, чем обычно. В остальном полный порядок. На выходные отменяю все свои планы, и как потом оказалось - не зря, я не знаю, как бы аукнулось, если бы я "подмерз". Жена подкашливает, температуры нет.
В сб весь день провозился с мотоциклом (раз отменил все планы, решил заняться мелким ремонтом/обслуживанием). Перед сном чуствую, что меня знобит и трусит. Меряю температуру - приехали, 37.4 Последний раз температура у меня была в 2008, с тех пор любой грип/простуду я переношу легко и без температуры. Глотнул снотворного, не помогло - всю ночь почти не спал. Жена без изменений.
Вс утро - 37.6 и весь день скачет, как кардиограмма между 37.5-38.0, вечером пару раз кратковременно было 38.3 Весь день болят мышцы, не все, но многие, не критично, но ощутимо. Иногда начинает побаливать какой-то сустав. Ломит все тело, неприятно. Знобит и трусит. Целый день я пью травяные чаи, раз в час (а то и чаще) по чашке, за день наверное больше 3л. Я так от грипа/простуды лечусь, без таблеток, мне помогает отлично. Жена покашливает, без температуры. Ночью опять сплю плохо и мало.
Пн целый день опять травяные чаи, постоянно и много, температура стабильно 37,4 целый день. Тело ломит, но полегче. Жена без изменений. Ночью сплю намного лучше.
Утром во вт - 36.6 и температуры больше нет. Самочуствие намного луше, ломоты почти нет. Жена говорит, что начинает болеть грудь. Звонок семейнику - записи только на чт. Обзвоны частных клиник - ближайший рентген только на чт. Гос.больницы - километровые очереди. Записалась вечером к какому-то терапевту, терапевту не нравится "низ легких". Написала целый лист всяких таблеток, общей стоимостью штуки полторы, "нафик-нафик-нафик". В среду сдаем общий анализ крови - результаты у нас почти один-в-один, девочка говорит "пик у вас уже прошел, но вы еще болеете". Отправляем результаты подруге (она фармацевт), та подключет свою знакомую с "инфекционки". До получения рентгена, они назначают жене какуюто мелочь. Слова подруги "почнеш пить антибіотики - прокляну"))) Хотя терапевт порывалась ей их втулить.
Жена попадает таки к семейнику, разговор в "изоляторе"
- ідітє на рєнгєн і потом к нам, будєм лєченіє назначать...
- ага, щас, антибіотики прописувать? (ледве чутно, про себе)
- чточто?
- да, канєчно, а куда на рєнген іті?
- ну куда пападьотє, оні сєйчас всє пєрєгружени
Через пару часов везу на рентген, легкие полностью чистые, хотя все-таки что-то у нее там побаливает.
Меня со вторника еще неделю подштармливало: то голова болит, то давление пляшет в разные стороны, то "на очі насуває", общая усталость и слабость, пульс может до 120 взлететь от мелкой нагрузки...
Вчера сдали кровь на ИФА - сегодня жене позвонили, IgG уже есть.
Что интересно - дети (13л и 5л) вообще "ни в одном глазу", хотя меньшая к простудному вирусняку очень чуствительна, у нее моментально температура взлетает.
 

Dawn

Nokia - Connecting People
Реєстрація
02.09.17
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
 

Roman_UA

linux user
Реєстрація
24.06.09
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung / OnePlus
Слишком быстро набираем обороты, к сожалению :( Боятся, видимо, вводить локдаун, поэтому предел постоянно увеличивают...
Сначала зе говорил 9.5 тыс, потом еще какая-то цифра была, потом 15 тыс, потом 20, теперь 30...
 
Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Roman_UA, скоріше не у всіх областях він потрібен, тому вітягують, ну і постійно збільшується кількість ліжок з киснем, що теж впливає на рішення про локдаун.

Офіційні дані від МОЗ:

Станом на 20 листопада в країні нараховується 25 493 ліжко-місця з підведеним киснем, тоді як на початку квітня їхня кількість становила майже 3 500. Вільними залишаються 11 815 ліжок із підведеним киснем.

Ситуація із заповненістю ліжко-місць різниться за регіонами. Наприклад, якщо у Дніпропетровській та Херсонській областях кількість незайнятих ліжок достатньо велика, то у Києві та Харківській області – ситуація досить напружена. МОЗ оперативно вирішує проблеми із забезпеченням киснем медичних закладів.
 
Реєстрація
30.04.08
Місто
Киевская область
Телефон
Nokia 6630 , Nokia Lumia 800
Начитався тут жахів, напишу і свою історію. На роботі почав кашляти, відправили додому, вдома температура піднялась до 39, десь тиждень не міг збити температуру нижче 38, намагався викликати швидку, там сказали що не приїдуть, порекомендували багато пити. Коли температура впала до 37, пішов в лікарню, сімейного лікаря не було так як років 20 взагалі не хворів, максимум легка застуда на пару днів. Пішов навмання до одногл з тих хто приймав, уклав договір і отримав обстеження, направили на ренген. Ренген показав пневмонію, направили на тест на ковід, чекаю результатів. Доречі смак і запахи не зникали, лікарка сказала що тих в кого зникают запахи на тест не направляють, тільки з пневмонієй і ще там якісь важкі симптоми. А щодо запахів багато знайомих так перехворіли - максимум два дня температура, потім все в нормі, вони навіть ліків ніяких не вживали, тести робили, так що ковід був, а через тиждень його нема. Що не сподобалось в лікарні так це черги і багато хворих лікарів, там хоть по запису але хворих багато плюс хворі тих лікарів що хворіють і виходить типова совкова черга де всі сваряться і намагаются поолізти без черги.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В Криму вже не ставлять діагноз "коронавірус", бо немає місця і грошей немає лікувати. Ставлять запалення легенів і виганяють додому. :(
 

Barin

Заблудший
Реєстрація
12.02.20
Місто
Белицкое
От того какой диагноз поставит врач зависит заразится ли другие или нет...
Заразным нужно изолироваться!
 
Зверху