Автомобільна тема

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
І всі три літають по ямах ніби по треку
Ями, люки, намагаюсь об'їзджати, не жену на хєровій дорозі - крім ремонту, це ще просто некомфортно і неприємно. Торопиг, які підпирають на дорозі як після "градів", в думках посилаю "вслєд за рускім корабльом", якщо спішиш і не шкода ходову - то обжени, я ж не проти..))
 
Реєстрація
15.10.19
Місто
Жовті Води
треба ще дивитись хто як їздить. Я якось з сестрою проїхався і був в шоці - майже пофіг на ЛП і ями. Кажу, ти ж убиваєш майже нову (30 тис з салону) підвіску! Та я на своєму корчі з 266 тис акуратніше пересуваюся.
Так, їздив я і жінка, вчились на новій машині, то передні потекли на 27тис км)
 

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Реєстрація
07.05.11
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
я описывал эту ситуацию. Если вкратце - пришла как то к ним в штаб и сказала "Это моя машина! Вот техпаспорт - отдайте!" и ей отдали.
 

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Реєстрація
09.08.09
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Pahan2k

Заблокирован
Реєстрація
25.11.18
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
1. Моей маркитв списке нет.
2. Зачем калькулятор, если можно открыть дверь и посмотреть на табличке?
 

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Реєстрація
09.08.09
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Сайт російський, тому є. Для них це основні авто.
 
Реєстрація
30.03.10
Місто
Миколаїв,0512
Телефон
Redmi 5Plus,Redmi Note8T
Рада підтримала запровадження штрафів за їзду на нечитабельних номерах
Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт № 7365 про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення порядку встановлення та використання номерних знаків транспортних засобів, яким пропонується ввести адміністративну відповідальність для водіїв з номерами, що не читаються, або незаконно встановленими номерами силовиків.
За відповідне рішення проголосували 263 народні депутати.
Законопроєктом пропонується доповнити Кодекс про адміністративні правопорушення новою статтею 1213 такого змісту: "Управління або експлуатація водієм транспортного засобу без номерного знака, з номерним знаком, що не відповідає встановленим зразкам або вимогам, з номерним знаком, закріпленим у невстановленому для цього місці, перевернутим чи неосвітленим, закритим іншими предметами (у тому числі прозорими), з нанесенням стороннього покриття або застосуванням сторонніх матеріалів, що перешкоджають або ускладнюють його ідентифікацію, забрудненим номерним знаком, якщо така забрудненість не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, а також за вчинення інших дій, спрямованих на умисне приховування номерного знака, — спричиняють накладення штрафу у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Отже, у разі ухвалення законопроєкту водіїв штрафуватимуть за брудні номери та потенційно за незаконне використання номерів прикриття. Адже йдеться про адміністративну відповідальність за «вчинення інших дій, спрямованих на умисне приховування номерного знаку».
Штрафи
У разі, якщо водій вирішив кататися з номерами Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації або Національної поліції України, його можуть оштрафувати на 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Якщо ж водія вдруге протягом року зловлять на номерах силовиків, його гаманець схудне на 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім цього, порушник ризикує попрощатися із правами на строк від трьох до шести місяців.
Правда я сомневаюсь, что кто-то будет реально ездить с подменными военными или полицейскими номерами.
Зачем это делать, если есть более "непаливные" способы...
 
Зверху