Проблема з відеокартою 2070 чи з Китай материнкою huananzhi tf? Hu?

Реєстрація
05.10.23
Місто
Pryluky
Доброго дня шановні форумчани. Пару років тому, в горезвісний постковідний час заказав на Алі плату huanaghi tf, Проц Xeon e5 2678 V3, 2*8 ddr4 серверний. На неї поставили відяху б/у але на гарантії GeForce Rtx 2070 Super 8gb. Б/ж Chieftronic 750W новий. Тоді почались проблеми - не запускаються або ж вилітають сучасні ігри. Тести проходить. Підкинув Ссд на 512 Гб і ще 2 планки пам'яті. Проблема не вирішилась. Відяху здавали на гарантійне обслуговування. Вернули без зауважень. Правда цікава Розетка, ніяких питань ніхто не задавав, ні про конфігурації, ні про що. Я думаю може несумісність заліза. Драйвери перебирали. Допоможіть вирішити проблему. Може хто стикався з подібним і більший спец ніж ми.
Post automatically merged:

На жаль гарантія на відюху виходить, а я не впевнений може проблема в ній.
 
Реєстрація
28.08.20
Місто
Львів
Хуанан може ловити глюки будь-які та будь-коли, лотерея. Я ловив блускрін на Ксеоні, коли погнав оперативку, якось рандомно це було: два тижні норм, потім 3-4 вильота за добу. Але, повернув таймінги на заводські - все внормувалось. Якщо відяха бублик крутить хоча б годину, то не катуйте її.
 
  • Like
Реакції: izon
Реєстрація
05.10.23
Місто
Pryluky
Бублик крутить, температура норм. Але наскільки вірно я розумію тестовий і ігровий режим велика різниця. Може все-таки нестиковка заліза. В ідеалі було б найти колегу з такою самою конфігурацією. І чи можлива вона взагалі для ігрового компа?
Post automatically merged:

Проца і память не гнали. Драйвери перебрали різні версії.
 

VAS

Реєстрація
05.04.10
Місто
Херсон
А мать 120Вт тянет? А может Вы ещё разблокировали частоты на всех ядрах. Тогда ой, не каждый бренд потянет. А тут ширпотреб. На простых мамках обычно больше 100Вт долго не вытягивает. На хорошей может пару часов прожить, а так за 10 минут может вспыхнуть. Вы проц нагрузить и посмотрите. Только без претензий, если пожар будет.
Post automatically merged:

Только, что это за игра, что все ядра прогружает? Что то новенькое? А такая видяха проц может нагрузить. Все тянут, а вот питальник у матери под вопросом.
Post automatically merged:

Измерь температуру возле радиатора питальника проца. И контакты 8 пин на матери посмотри - может почернели или поправились.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
05.10.23
Місто
Pryluky
Unlock не робили. А на счёт остального зрозумів. Дякую буду перевіряти
 

logist_eg

Заблокирован
Реєстрація
22.11.22
Місто
Західна Україна
Ну що я можу сказати , такі питання вирішують стандартно: заміною для перевірки всіх по черзі комплектуючих на завідомо робочі. Також навпаки: встановленням ваших комплектуючих у завідомо робочі конфігурації . У вас все ускладнюється екзотичністью платформи . Ну як варіант — сходити до друга із своєю відеокартою та інсталювати для тесту в його компʼютер на пару годин . Як варіант інсталювати у ваш комп завідомо робочу відеокарту і поганяти на ній . І так далі (по цьому ж алгоритму) по можливості з іншими комплектуючими. Напругу на новому блоку живлення по лінії 12 Вольт я б заміряв тестером хоч і китайськими, ясно в самій грі . Раптом там 11,43? Ну і саме класичне :) вінду переставляти благо на вибір 7,8,10,11, я не кажу залишити на 7 , але таким чином ви по крайній мірі , а ) будете мати захоплююче :) зайняття на кілька днів ( помітьте я не пропоную ставити лінукси :) ) б) а по друге виключите софтові проблеми . Ну і про перегрів , засохшу термопасту, погано закріплений кулер ЦПУ вже певно писали ...
Само собою забрати всі можливі варіанти розгону і встановити біос на дефолт .

Загалом як би не було боляче , але я б пропонував розлучитися із своїм старим екзотичним залізом , своє виставив на продаж, і докласти трошки грошей і взяти нову безпроблемну платформу .
 
Реєстрація
05.10.23
Місто
Pryluky
Напруги в нормі, перегріву проца і живлення немає, контакти живлення відео в нормі, тут 2 паралельні кабелі. Системи 10 і 11 ставили. Попробуєм 8.1 і 7.
 

logist_eg

Заблокирован
Реєстрація
22.11.22
Місто
Західна Україна
Напруги під час стрес тесту міряти на лінії 12 Вольт . Наавантажити і відеокарту і проц якимсь 3 д мароком чи двома тестами одразу осст + 3д марк чи аіда + бублик , чи вилітає в стрес тестах ? Чи тільки в іграх ? Якщо в стрес тестах все ок , тоді може ігри такі ламані крякнуті якісь , може треба ігри офіційні із steam ,чи що там зараз, я не гравець просто. Ну і нові дірект Х, нові фреймоврки і старі фреймворки від 4,5 і вище
 
Зверху